Jan Thomas og Harlem blir samboere:

Tar forholdet et steg videre

- Siden dag én har det vært naturlig.

SAMBOERE: Ei knapp uke etter Jan Thomas og Harlem Alexander bekreftet at de var blitt et par, avslører duoen samboerskap. Foto: Daniel Sandland
SAMBOERE: Ei knapp uke etter Jan Thomas og Harlem Alexander bekreftet at de var blitt et par, avslører duoen samboerskap. Foto: Daniel Sandland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Siden det ble kjent at kjendisstylist Jan Thomas (53) hadde funnet kjærligheten med Harlem Alexander (32), har paret fått oppmerksomhet både i mediene og av ivrige fans.

Som de fleste nok har fått med seg møttes de to turtelduene under innspillingen av «Jan Thomas søker drømmeprinsen», og ble derfor nødt til å holde forholdet hemmelig fram til den siste episoden av tv-programmet ble sendt på tv.

Dermed var det nok etterlengtet å endelig kunne bekrefte at de to var blitt et par.

GLADNYHET: Etter å ha tilbrakt tid sammen siden de kom hjem fra Sør-Afrika, har Jan Thomas og Harlem besluttet å flytte sammen. Foto: Daniel Sandland
GLADNYHET: Etter å ha tilbrakt tid sammen siden de kom hjem fra Sør-Afrika, har Jan Thomas og Harlem besluttet å flytte sammen. Foto: Daniel Sandland Vis mer

Nå har imidlertid duoen bestemt seg for å ta forholdet et steg videre, ved å bli samboere. Det bekrefter kjendisstylisten selv overfor Se og Hør.

- Nå har jo Harlem og jeg bodd sammen siden vi kom hjem fra Afrika. Siden det nå er offisielt, leier han ut rommet sitt i kollektivet der han egentlig bor, forteller 53-åringen.

PÅSKECHALLENGE: Se og Hør har laget en påske-challenge med ulike kjendiser, der målet er å spise opp opp en kvikk lunsj og en Appelsin først, samt drikke opp en flaske med solo. Tredje par ut er Jan Thomas og Harlem. Vis mer

Naturlig avgjørelse

- Hvordan ble dere enige om å bli samboere?

- Som alt annet, helt naturlig og helt organisk. Vi har aldri diskutert noe, og helt siden dag én har det vært naturlig. Vi har ikke diskutert eller avtalt noen ting, det har bare blitt som det har blitt. Helt naturlig, svarer han.

Videre forteller Jan Thomas at han og Harlem praktisk talt har bodd sammen de siste seks månedene, både på grunn av hemmeligholdet og på grunn av virussituasjonen.

53-åringen legger likevel ikke skjul på at de gleder seg stort til å ta fatt på en vanlig hverdag igjen.

TRIVES: Jan Thomas forteller at det å bo sammen med Harlem fungerer veldig bra. Foto: Janne Rugland
TRIVES: Jan Thomas forteller at det å bo sammen med Harlem fungerer veldig bra. Foto: Janne Rugland Vis mer

På spørsmål om hvordan de fungerer som samboere, er Jan Thomas klar i sin sak:

- Vi har jo faktisk vært sammen siden vi kom hjem, så det fungerer kjempebra. Vi har det veldig fint.

Videre påpeker han at de to ikke har opplevd noen irritasjoner eller krangler i hjemmet, til tross for at de har vært oppå hverandre de siste månedene.

- Nei, altså ... Harlem og jeg har veldig mange likheter, og vi liker begge to å ha det fint rundt oss. Det er et ekstremt godt samarbeid, og jeg har ikke for vane å krangle eller skape drama med noen rundt meg. Det har jeg heller ikke gjort i tidligere forhold. Det har aldri vært et tema. Det er ikke noe å diskutere, sier han.

DÅRLIG INTERNETT: Jan Thomas forteller om utfodrdringer knyttet til sine daglige rutiner grunnet dårlig internett under innspillingen av «Jan Thomas finner drømmeprinsen» i Sør-Afrika. Vis mer

- Hva er det beste med å bo sammen med Harlem?

- Jeg har vanligvis dratt hjem alene, men det ligger en stor verdi i det å ha noen å dele livet sitt med. Vi ler mye, og vi har det kjempegøy. Harlem er ekstremt lett å ha med å gjøre.

EPISODE 1: I «Jan Thomas pusser opp» følger vi Jan Thomas når han skal pusse opp sitt nye hjem - en gammel stall - på Frogner. Går alt som det skal? Selvsagt ikke. Foto/klipp: Hamza Nebolsi Vis mer

Fulle dager

Verken Jan Thomas eller Harlem har vært på jobb siden tiltakene mot coronaviruset ble iverksatt - da begge jobber som frisører, og frisørsalongene var en av flere virksomheter som ble stengt midlertidig for å hindre spredning av viruset.

Nå forteller Jan Thomas at han og Harlem ikke lenger skjønner hvordan de har hatt tid til å jobbe tidligere.

- Jeg skjønner ikke hvordan vi skal få tid til det. Dagene er fylt opp med matlaging, rydding, trening og daglige gjøremål. Vi ler hver kveld og er helt utslitte begge to når vi går og legger oss, selv om vi egentlig ikke har gjort noen ting, forteller Jan Thomas og legger til:

- Jeg tror at mange i vår situasjon kjenner seg igjen. Mamma tullet alltid med det, hun var jo pensjonist, og hun var alltid superopptatt, fortsetter han.

Han legger likevel ikke skjul på at han gleder seg stort til å komme tilbake på jobb.

- Jeg og Harlem har en veldig fin ting til felles, og det er at vi er veldig glad i få andre til å føle seg bra. Det er en grunn til at vi har den jobben vi har - at vi kan glede andre mennesker. Jeg tror mange gleder seg veldig til vi er tilbake på jobb. Det er nok mange ettervekster og lange lugger der ute nå, forteller Jan Thomas, og legger til:

- Men jeg og Harlem har jo de beste hårklippene i byen, fordi vi klipper jo hverandre.

Se og Hør har vært i kontakt med Harlem Alexander, som ikke har noe å tilføye til saken.

EPISODE 2: I denne episoden av «Jan Thomas pusser opp» kommer det tydelig frem at Jan Thomas ikke aner hva han driver med. Derfor får han hjelp av to gode venner til å finne egnet kjøkken og riktig materiale. Foto/klipp: Hamza Nebolsi Vis mer

LES OGSÅ: - Reiser aldri fra deg igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer