Gisle Agledahl og kjæresten:

Tar forholdet et steg videre

- Skikkelig stas å våkne opp ved siden av han hver dag, forteller NRK-profilen.

GLEDER SEG: NRK-profil Giske Agledahl flyttet lørdag inn med kjæresten Even, og han legger ikke skjul på at han gleder seg stort til å våkne opp ved siden av ham hver dag. Foto: Privat
GLEDER SEG: NRK-profil Giske Agledahl flyttet lørdag inn med kjæresten Even, og han legger ikke skjul på at han gleder seg stort til å våkne opp ved siden av ham hver dag. Foto: Privat Vis mer
Publisert

I begynnelsen av mars ble det kjent at NRK-profilen Gisle Agledahl (29) hadde fått seg kjæreste. Nyheten røpet han på Instagram, hvor han delte et bilde av seg selv og hans den nye kjæresten - Even.

I innlegget skrev Gisle at han møtte sin utkårede ved en tilfeldighet i Milano, og at de hadde store planer om å flytte sammen.

Nå kan NRK-profilen avsløre overfor Se og Hør at de endelig har flyttet inn i en loftsleilighet på Bislett. Gisle innrømmer at han gleder seg stort til å bo sammen med kjæresten sin.

Se dette innlegget på Instagram

📦📦🥰🥳📦📦

Et innlegg delt av Gisle A. G. Agledahl 🦕 (@firgisle)

- Det blir helt strålende, det. Skikkelig stas å våkne opp ved siden av han hver dag. Ikke minst i disse tider, selvpålagt corona-karantene kan jo plutselig bli gøy nå som vi blir to. Jeg har snakket altfor mye med meg selv de siste ukene, forteller Gisle til Se og Hør.

KJÆRESTER: Thammy Dias og Nathan Kahungu røk ut i finaleuken av «Love Island», men etter reality-deltakelsen har ting skutt fart. Video: Rød Løper/TV 2 sumo Vis mer

Satt fyr i ovnen to ganger

På spørsmål om det kan oppstå noen irritasjonsmomenter nå som de skal bo sammen, svarer han at han ikke er bekymret.

- I så fall står det på at jeg er en litt surrete fyr. Det tror jeg kan være irriterende. Som i dag, når vi flytter. Jeg bestilte et stort spisebord i betong, og tenkte ikke på at det er litt vrient for oss å bære en tung steinblokk på 200 kilo opp til loftsleiligheten, fortsetter Gisle.

Videre forteller han at spisebordet står på gaten utenfor leiligheten, men at det ikke er noen fare da det er for tungt til at noen får det med seg.

Som kjærestepar bruker duoen tid på å lage mye mat sammen, noe Gisle innrømmer at Even er veldig god på sammenlignet med han selv.

- Det har begynt å brenne i ovnen to ganger mens jeg har lagd mat, så jeg prøver å lære av han. Vi får det til på et vis, sier han.

PAR: Linn Wøyen Lenes og Øystein Lihaug ble kjærester under innspillingen av «Ex on the beach». Video: Dplay/Rød Løper Vis mer

Holdt forholdet skjult

Da Gisle delte at han hadde fått seg kjæreste med fansen på Instagram, innrømmet 29-åringen at forholdet ikke var nytt, men at han ville vente med å gå offentlig ut med det.

«Jeg har holdt kortene tett til brystet for å bare få være oss en periode. Kjærlighet er jo litt risikable greier. Heldigvis er vi to om det», var noe av det NRK-profilen skrev.

Agledahl har gått journalistikk i Oslo, og har blant annet jobbet i Dagbladet Magasinet og i Dagbladets kulturavdeling. Han har medvirket i flere dokumentarer de senere årene, både foran og bak kamera.

Mest sentral har han vært som programleder for dokumentarserien «Jævla homo» på NRK, som gikk på TV høsten 2017.

GODE VENNER: Gisle Agledahl har figurert som programleder for dokumentarserien «Jævla homo» på NRK. Her avbildet med NRK-profil Line Elvsåshagen under P3 Gull 2019.
Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
GODE VENNER: Gisle Agledahl har figurert som programleder for dokumentarserien «Jævla homo» på NRK. Her avbildet med NRK-profil Line Elvsåshagen under P3 Gull 2019. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Vis mer

Den gang fortalte han til Se og Hør at det var hans egen, vonde magefølelse som fikk ham til å lage serien om hvordan det er å være homofil i Norge.

- Jeg har lenge kjent på at noe skurrer litt, at alt ikke har vært helt bra. Uten at jeg har hatt så store utfordringer, egentlig, fordi jeg har hatt både støttende venner og familie, sa han den gang, og la til:

- Men det var likevel denne klumpen som vokste seg større og større, fordi jeg hadde så mange spørsmål om seksualitet og identitet, som jeg syntes var så skummelt å gå inn i.

LES OGSÅ: Lykken smiler for skandalestjernen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer