Ronny Brede Aase og Tuva Fellmann:

Tar forholdet et steg videre

P3-profilene har kjøpt en del av en tomannsbolig sammen.

KJØPT HUS: Ronny Brede Aase og Tuva Fellmann har kjøpt sin første bolig sammen. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
KJØPT HUS: Ronny Brede Aase og Tuva Fellmann har kjøpt sin første bolig sammen. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I sommer ble det kjent at P3-profilen Ronny Brede Aase (33) har forlovet seg med sin kjæreste gjennom mange år, Tuva Fellmann (32), etter at han fridde da paret var på ferie på Vestlandet.

Nå har paret tatt forholdet ytterligere et steg videre. Da 33-åringen nylig gjestet podcasten «Baarli og Benjamin går i terapi», som er ledet av tidligere P3-programleder Niklas Baarli (30) og forloveden Benjamin Silseth (28), kunne han røpe noe helt spesielt.

I episoden fortalte nemlig Brede Aase at han hadde skrevet kontrakt med banken, og at han og forloveden har kjøpt bolig sammen.

Ett steg videre

Til Se og Hør kan P3-profilen fortelle at paret har kjøpt en del av en tomannsbolig som ligger i en hageby i Oslo. Planen er at de skal flytte inn før jul, noe som gjør at Brede Aase har en hel del å gjøre fremover.

- Akkurat nå er alt et pakkehelvete, men det blir bra. Tuva er i Madagaskar for tiden, så alt står liksom og faller på at jeg får dette til, forteller han.

Boligkjøpet markerer parets første kjøp sammen, og er dermed et steg videre i forholdet, noe han mener de begge er klare for.

STORT ØYEBLIKK: Isabel Raad kjøpte seg sin aller første bolig i TV3-programmet «Boligjakten». Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

- Nå har vi liksom bodd i hver vår by, vi har leid sammen og nå er vi klar til å kjøpe sammen. Tanken har vært å finne en plass vi kan bo lenge. Vi er begge sultne på å skape et ekte hjem, da vi lenge har ventet på dette, sier han til Se og Hør.

Med P3 Gull rett rundt hjørnet og forberedelser til aller siste sending av «P3Morgen» i desember, har Brede Aase mer enn nok å gjøre på jobbfronten. Når flyttingen da kommer i tillegg kan det tenkes at juleferien blir en lettelse for 33-åringen.

- Det blir verdt det til slutt, sier Brede Aase, og legger til at han ser frem til dagene i det nye hjemmet.

Har det bra sammen

Tidligere i høst innrømmet Fellmann i et intervju med Dagbladet Magasinet at hun har det svært godt om dagen. 32-åringen jobber som programleder i NRK-radioprogrammet «Juntafil», som handler om sex og seksualitet.

I intervjuet fortalte hun blant annet om forholdet til Brede Aase, som hun i fjor ble samboer med etter å levd i et avstandsforhold i mange år.

- Vi har det dritfint sammen. Jeg var litt stresset da vi flyttet sammen, siden vi hadde levd i et avstandsforhold så lenge, men det går «smooth», fortalte NRK-profilen.

Paret har vært sammen i syv år, hvor fem av dem har vært med avstand. Hun har nemlig vært bosatt i Trondheim, mens Brede Aase har oppholdt seg i Oslo. Hun la ikke skjul på at hun selv kan være en kranglete samboer til tider, men at det går fint ettersom han er den rake motsetningen av henne.

Større temperament

Da Brede Aase gjestet podcasten «Baarli og Benjamin går i terapi» la heller ikke han skjul på at de er forskjellige.

- Hvis hun friker ut, går jeg ofte inn i en veldig rolig rolle. Det som er fint da er at vi har en balanse, så om jeg en sjelden gang friker ut, tar hun med en gang den «Okei, da løser vi det problemet, hva kan jeg gjøre for deg?» og så videre, forteller han i podcasten.

Og det er ingen hemmelighet at hverdagen ikke alltid er plettfri. Han hevder nemlig at forloveden uten tvil har et større temperament enn ham, og at dette har lært ham å takle diskusjoner bedre.

- Før jeg ble sammen med henne hadde jeg liksom ikke vært i en ordentlig krangel i hele mitt liv, og nå skjønner jeg jo at bare fordi noen hever stemmen, så betyr ikke det at de hater meg. Da betyr det bare at de vil løse problemet, sier han og legger til:

- Det kan jo være dager der en av oss surner fullstendig, også surner den andre fordi den andre har surnet. Det kan smelle litt iblant, men vi prøver å ha det hyggelig.

Det er ikke alltid alt går etter planen når TV3-programmet «Boligjakten» skal spilles inn. Vis mer

LES OGSÅ: Takker for støtten etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer