<strong>KJÆRESTER:</strong> Kristen Stewart og Robert Pattinson har blitt verdenskjent som Bella Swan og Edward Cullen i "Twilight"-sagaen. Foto: All Over Press
KJÆRESTER: Kristen Stewart og Robert Pattinson har blitt verdenskjent som Bella Swan og Edward Cullen i "Twilight"-sagaen. Foto: All Over Press Vis mer

Tar forholdet et steg videre

Stjerneparet har skaffet seg luksusleilighet sammen i London.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: "Twilight"-stjernene Robert Pattinson (25) og Kristen Stewart (21) er kjærester både på lerretet og i virkeligheten, men de er svært mediesky og prøver å holde seg unna rampelyset så godt som mulig.

Nå skal paret ha leid seg en luksusleilighet sammen i London hvor de kan pleie kjærligheten i fred og ro bak lukkede dører, skriver Mail Online.

Leiligheten, som har en stor takterrasse med utsikt over hovedstaden, ligger i det populære området Notting Hill, og skal fungere som basen deres mens de oppholder seg i Europa.

Pattinson er født og oppvokst i England, mens amerikanske Stewart for tiden spiller inn filmen "Snow White and the Huntsman" der.

Mandag ble paret observert ute i London på den eksklusive medlemsklubben Soho House. Der koste de seg med godt drikke mens de ble underholdt av folkesangeren Laura Marling.

- Det tok litt tid før de ansatte forstod hvem de var. De stod helt bakerst i lokalet og drakk øl for ikke å tiltrekke seg oppmerksomhet. Det var nesten umulig å se at de var filmstjerner, sa et øyenvitne til The Sun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det er skremmende å gå ut alene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer