Nora Haukland og Johannes Klemp:

Tar forholdet et skritt videre

Realityparet planlegger bryllup.

VINNERE: Johannes Klemp og Nora Haukland vant «Love Island Norge» 2020. Foto: TV 2
VINNERE: Johannes Klemp og Nora Haukland vant «Love Island Norge» 2020. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ett år etter at Nora Haukland (23) og Johannes Klemp (28) forelsket seg i realityprogramet «Love Island», avslører de at de har tatt forholdet et steg videre.

Turtelduene har nemlig forlovet seg.

Det røper Haukland selv på Instagram tirsdag kveld.

Den glade nyheten blir delt i form av en karusell med to kyssebilder på Instagram. Som tekst står forlovelsesdatoen 13.04.21 etterfulgt av en ring-emojii.

Det var TV 2 som først omtalte saken.

Vant pengepremie og kjærligheten

Det var Nora og Johannes som ble kåret til vinnerne av «Love Island Norge» våren 2020. De reiste dermed hjem fra Argentina som kjærester og 300 000 kroner rikere.

Haukland og Klemp var begge blant de ti første deltakerne som flyttet inn i «Love Island»-villaen, og det tok ikke lange tiden før de fikk følelser for hverandre.

- Nora og jeg har tilbrakt mye av tiden vår sammen, og vi blir på mange måter kjent på nytt. Men de følelsene vi hadde inne i villaen har, om noe, bare blitt sterkere nå som vi har kommet ut. Det er de små tingene som å se hverandre, lage middag, være med egne venner og familie som gir de ekstra følelsene. Hverdagsromansen har vi aldri satt høyere, fortalte Klemp til Se og Hør i fjor vår.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer