Nora Haukland og Johannes Klemp:

Tar forholdet et skritt videre

Realityparet planlegger bryllup.

VINNERE: Johannes Klemp og Nora Haukland vant «Love Island Norge» 2020. Foto: TV 2
VINNERE: Johannes Klemp og Nora Haukland vant «Love Island Norge» 2020. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ett år etter at Nora Haukland (23) og Johannes Klemp (28) forelsket seg i realityprogramet «Love Island», avslører de at de har tatt forholdet et steg videre.

Turtelduene har nemlig forlovet seg.

Det røper Haukland selv på Instagram tirsdag kveld.

Den glade nyheten blir delt i form av en karusell med to kyssebilder på Instagram. Som tekst står forlovelsesdatoen 13.04.21 etterfulgt av en ring-emojii.

Det var TV 2 som først omtalte saken.

Vant pengepremie og kjærligheten

Det var Nora og Johannes som ble kåret til vinnerne av «Love Island Norge» våren 2020. De reiste dermed hjem fra Argentina som kjærester og 300 000 kroner rikere.

Haukland og Klemp var begge blant de ti første deltakerne som flyttet inn i «Love Island»-villaen, og det tok ikke lange tiden før de fikk følelser for hverandre.

- Nora og jeg har tilbrakt mye av tiden vår sammen, og vi blir på mange måter kjent på nytt. Men de følelsene vi hadde inne i villaen har, om noe, bare blitt sterkere nå som vi har kommet ut. Det er de små tingene som å se hverandre, lage middag, være med egne venner og familie som gir de ekstra følelsene. Hverdagsromansen har vi aldri satt høyere, fortalte Klemp til Se og Hør i fjor vår.

VINNERE: For ett år siden vant Nora og Johannes «Love Island». Nå forteller de at det første året som kjærester har vært krevende. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Ventet på frieri

Ikke lenge etter at de kom tilbake til Norge flyttet de også sammen. Fra 1. juli 2020 har duoen vært samboere, og da Se og Hør møtte dem før innflytningen innrømmet Nora at hun håpet på et snarlig frieri.

- Jeg tror jeg spør han annen hver dag om vi skal gifte oss. Jeg bare venter på at han skal fri til meg, lo hun.

- Vi tar det rolig og fint, svarte Johannes lattermildt den gang.

Nå har altså drømmen gått i oppfyllelse.

OVERRASKER: Mie og Ali fant kjærligheten på «Love Island». Nå forteller de om hvordan det første året har vært, og avslører at ting ikke gikk helt som det skulle på tampen av året. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/ Rød Løper Vis mer

De nyforlovede har også tidligere fortalt at de brukte god til på å bli kjent med hverandres hverdagsliv etter innspillingen.

Blant annet at de hadde introdusert familier og venner for hverandre.

- Alle kommer utrolig godt overens! Vi har vært samlet hos meg og hatt en fin middag sammen, og det er en stor lettelse ettersom både Nora og jeg setter familien svært høyt, fortalte Kemp til Se og Hør.

LES OGSÅ: Vidar Villa røper brudd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer