Tar etter sin berømte mor

Datteren til Susan Sarandon stilte lettkledd opp på innbydelsen til eget utdrikningslag.

SKJØNNHETER: Eva Amurri tar etter sin berømte mor Susan Sarandon som har gjort flere nakenscener opp igjennom sin lange skuespillerkarriere. Her fra et cocktail party i New York City i sommer. Foto: UPI
SKJØNNHETER: Eva Amurri tar etter sin berømte mor Susan Sarandon som har gjort flere nakenscener opp igjennom sin lange skuespillerkarriere. Her fra et cocktail party i New York City i sommer. Foto: UPI Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Halvt italienske Eva Amurri (26) inviterte nylig til utdrikningslag i Las Vegas i anledning giftemålet sitt med Kyle Martino (30). Men det var en noe alternativ invitasjon som dumpet ned i postkassen til venner og familie.

Den hotte skuespillerdatteren hadde nemlig stilt opp i sexy undertøy og fristet gjestene med en kveld de sent ville glemme.

Eva Amurri er datteren til Hollywood-skuespiller Susan Sarandon (64) og den italienske regissøren Franco Amurri (53) som hadde en kortvarig romanse en gang på 80-tallet.

Det er ikke første gang den vakre 26-åringen stiller lettkledd offentlig. For noen år tilbake spilte hun nemlig en veldig lettkledd stripper i den populære TV-serien «Californication».

Selv om man skulle tro at Amurri ville holdt nakenrollen sjult for sin mor er dette helt feil. Det var faktisk Mamma Sarandon selv som oppfordret henne til å gjøre det.

- Gjør det mens du er ung!, sa Sarandon til Amurri da hun vurderte om hun skulle ta rollen eller ikke.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Tanken på å bli mamma skremmer meg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer