TAR FARVEL: Fredag ser Whitney Houstons datter Bobbi Kristina moren for siste gang. Sangerens begravelse finner sted i New Jersey på lørdag.  Foto: Bobbi Kristina/Twitter
TAR FARVEL: Fredag ser Whitney Houstons datter Bobbi Kristina moren for siste gang. Sangerens begravelse finner sted i New Jersey på lørdag. Foto: Bobbi Kristina/Twitter Vis mer

Tar et siste farvel med mamma

Bobbi Kristina skal se moren for første gang etter dødsfallet.

Publisert
SEOGHØR.NO: Fredag samler venner og familie seg på begravelsesbyrået i New Jersey for å ta et siste farvel med Whitney Houston som døde natt til søndag.

Det blir første gang datteren Bobbi Kristina Brown (18) ser sin mor etter sangerens tragiske dødsfall på et hotellrom i Los Angeles.

18-åringen var tilstede på hotellet da Houston døde, men ble nektet å se sin mor. Hun skal flere ganger ha brutt sammen etter den dramatiske hendelsen og blitt lagt inn på sykehus etter angstanfall.

- Det er klart hun er påvirket av sin mors død, men min datter har det bedre. Vi fortsetter å gi henne all den kjærlighet og støtte som vi kan, sier faren Bobbi Brown til ABC News.com.

Han ber også pressen om å respektere datterens privatliv.

- Hun kjemper med å håndtere sin mors tragiske død, og hun vil gjerne gjøre det uten at hele verden følger med. Jeg ber dere respektere dette, sier han.

Fredagen blir en stor påkjenning for Bobbi Kristina, som heldigvis har faren Bobby, bestemoren Cissy og Whitneys tante Dionne Warwick ved sin side.

Houstons familie har den siste tiden diskutert hvor sangeren skulle gravlegges, men nå er det bestemt at «I Will Always Love You»-stjernens begravelse holdes i New Hope Baptisk Church på lørdag.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Anbefaler Whitneys datter terapi  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer