Melania Trump:

Tar et knallhardt oppgjør med de påståtte affærene

- Vet hva som er sant og ikke.

INTERVJU: I et sjeldent intervju letter Melania Trump på sløret om ekteskapet med USAs president, og om hans påståtte affærer. Video: CNN Vis mer
Publisert

Stormene rundt Donald Trump (72) har vært utallige siden han tiltrådte som USAs president for snart to år siden. Ved siden av det som skjer i politikken har særlig presidentens påståtte sidesprang sørget for en rekke skandaleoverskrifter den siste tiden.

Parallelt med affærehistorier og tilknyttede kontroverser, deriblant spørsmålet om hvorvidt presidenten har punget ut for to kvinners taushet, har søkelyset også vært rettet mot Trumps kone, Melania Trump (48).

At 48-åringen nærmest forsvant fra offentligheten da utroskapsryktene for alvor begynte å svirre tidligere i år, har blant annet resultert i et hav av skilsmissespekulasjoner.

- Alt er sladder

Selv har Melania sittet relativt stille i båten gjennom ektemannens sidesprang-stormer. I et kommende tv-intervju med ABC News letter 48-åringen derimot mer på sløret enn hun har gjort noen gang.

Og det er ingen forsiktig førstefrue som har latt seg intervjue av den amerikanske tv-giganten. Melania er heller klar og tydelig når det kommer til hva hun synes om de mange skandaleoverskriftene.

LITT FOR NÆRMT: USAs førstedame Melania Trump besøkte Nairobis nasjonalpark 5. oktober som en del av sin Afrika-turné. Her går det nesten veldig galt under elefant-besøket. Video: AP DV via NTB Scanpix Vis mer

- Det er spekulasjoner fra mediene, og alt er sladder. Det er selvfølgelig ikke hyggelig, men jeg vet hva som er riktig og galt - og hva som er sant og ikke, konstaterer hun.

Se et utdrag fra intervjuet i videoklippet øverst i saken.

Videre forklarer Melania at hun har viktigere ting å tenke på enn «dette våset».

- Jeg er først og fremst mor og førstedame, og fokuserer ikke på dette. Jeg vet at folk liker å spekulere, og at mediene slenger ut påstander om mitt ekteskap, sier hun.

«Knallhard på bakrommet»

48-åringen understreker at ektemannen fortsatt har hennes fulle støtte. Og at ekteskapet er bunnsolid.

- Ja, vi har det helt fint, sier hun.

I samme intervju avviser for øvrig Melania at hun noensinne har vært i kontakt med en av presidentens mange utskjelte advokater, Rudy Giuliani. Giuliani hevdet i juni at han hadde snakket med presidentfruen om de påståtte utroskapsskandalene, og viderebrakte deretter en uttalelse til mediene. Dette avviste senere Melanias talsperson.

AVVISER SKILSMISSE: Melania Trump forsikrer om at alt er i skjønneste orden. Foto: NTB Scanpix
AVVISER SKILSMISSE: Melania Trump forsikrer om at alt er i skjønneste orden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Mens mediene stadig spekulerer i at Donald Trump sjelden lar kona slippe til, har det den siste tida kommet fram opplysninger om at Melania slett ikke er redd for å tale ektemannen midt imot.

I Bob Woodwards nye bok «Fear: Trump in the White House», omtaler Trumps tidligere valgkamprådgiver, Steve Bannon, Melania på denne måten:

- På bakrommet er hun knallhard.

- Du saboterer

I et annet utdrag fra ovennevnte bok ble det hevdet at forsvarsminister James Mattis skal ha sagt at Trump har forståelse av utenrikspolitikk som en femte- eller sjetteklassing.

Så ble det publisert en kronikk i New York Times, hvor forfatterens identitet ikke ble oppgitt. I kronikken hevdet forfatteren at det finnes en motstandsbevegelse på innsida av Trump-administrasjonen.

Denne kronikken fikk Melania til å reagere kraftig.

AVVIST: Donald Trump prøvde forgjeves å ta hånda til kona Melania Trump tirsdag. Video: CNN Vis mer

- Til forfatteren: Du beskytter ikke dette landet, du saboterer det med dine feige handlinger, uttalte hun i en pressemelding da bokstormen nådde mediene i september.

Melania gikk for øvrig nylig ut i et annet, nytt tv-intervju og hevdet at hun var «den mest mobbede personen» i verden.

Vil bekjempe mobbing

Uttalelsen kom under et TV-intervju der hun skulle promotere sin egen kampanje Be Best (Vær best), som er ment å bekjempe mobbing i sosiale medier.

- Jeg kan si at jeg er den mest mobbede personen i verden. Vi må gi barna våre sosial og emosjonell opplæring slik at de vet hvordan de skal håndtere de sakene når de vokser opp, sa Melania i et klipp fra intervjuet som torsdag ble vist i programmet «Good Morning America».

Kritikere har pekt riktignok på at hennes egen ektemann ofte bruker sosiale medier til å rakke ned på folks utseende og for å mangle talent og intelligens.

Men Melania synes å være mer opptatt av de negative sidene til andre personer i Det hvite hus. Blant annet mener hun at det finnes medarbeidere som verken hun eller ektemannen kan stole på.

Ifølge 48-åringen har flere av disse allerede sluttet, men hun bekrefter samtidig at hun mener det fortsatt finnes upålitelige personer i Det hvite hus.

ÅPNER SEG: Melania Trump er på Afrika-turné uten ektemannen sin, USAs president Donald Trump. I Egypt fikk reportere stille henne en rekke spørsmål, hvor hun blant annet innrømmer at hun noen ganger må be mannen sin legge vekk telefonen. Video: CNN Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg synes hun har vært steike tøff

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer