- Tar en rumba med Oddo

- Jeg kan ikke tenke på at det er pinlig, sier Pia Haraldsen om skandaleintervjuet.

BANNET STYGT: Innslaget med James Oddo fra "Rikets røst" går nå sin seiersgang på YouTUbe og på amerikansk TV. Foto: TV2
BANNET STYGT: Innslaget med James Oddo fra "Rikets røst" går nå sin seiersgang på YouTUbe og på amerikansk TV. Foto: TV2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Pia Haraldsen (26) er i ferd med å bli kjendis også i USA, etter at hennes intervju med den amerikanske bystyrepolitikeren James Oddo har blitt en kjempehit på videonettstedet YouTube.

Over 500.000 mennesker har sett klippet, og onsdag ble klippet også sendt på TV-kanalen Fox News, med påfølgende debatt.

- I intervjuet med Fox news, kom det fram at jeg også er med i den norske versjonen av "Skal vi danse", og da sa jeg at jeg gjerne tar en rumba eller salsa med mister Oddo "any time", sier Pia Haraldsen til TV 2 Nyhetskanalen.

- Hva tenker du om oppmerksomheten dette har fått?

- Det er bare gøy at innslaget mitt vekker oppmerksomhet også internasjonalt, sier Pia Haraldsen til TV 2.

I sin nyutnevnte stilling som utenriksredaktør i "Rikets røst" dro Pia til New York for å dekke valgkampen. Konseptet for innslaget var at hun skulle opptre som en seriøs journalist, men samtidig lire av seg en rekke tullespørsmål for å vippe politikeren av pinnen.

Blant annet spør hun Odda, helt alvorlig, om han tror at "Hillary Clinton har en sjanse etter den pinlige episoden med sigaren?".

Til slutt renner det fullstendig over for bydelspolitikeren, som hyler "fuck" hele 16 ganger og tilslutt kaster Pia og "Rikets Røst"-teamet ut av intervjurommet.

Se innslaget her! (ekstern link)

Oddos flittige bruk av f-ordet, er det amerikanerne har hengt seg mest opp i. Hva tenkte du da han ble så rasende, fikk Pia spørsmål om i Nyhetskanalen.

-Jeg tenkte at amerikanske politikere tydeligvis har større temperement enn de norske. Vi ble jo bokstavelig talt kastet ut av kontoret og ut av City hall. Og så kastet han ut kamerabagene etter oss, sier Pia.

-Det er det som er morsomt med disse intervjuene, jeg vet aldri hva slag reaksjon jeg får. Det er veldig viktig at jeg holder meg seriøs. At jeg holder masken, sier hun.

Pia blir på nytt intervjuet av Fox News i ettermiddag, men hun har selv ikke hørt noe fra Oddo etter at innslaget ble sendt.

- Synes du det er pinlig selv?

- Jeg kan ikke tenke på at det er pinlig, sier Pia Haraldsen til TV 2 Nyhetskanalen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer