SER LYSERE PÅ LIVET: Astrid Uhrenholdt Jacobsen sier til Her og Nå at hun nå er i i ferd med å fokusere på positive ting i livet sitt, etter brorens brå bortgang under vinter-OL i Sotsji. Foto: Stella Pictures
SER LYSERE PÅ LIVET: Astrid Uhrenholdt Jacobsen sier til Her og Nå at hun nå er i i ferd med å fokusere på positive ting i livet sitt, etter brorens brå bortgang under vinter-OL i Sotsji. Foto: Stella PicturesVis mer

Tar en dag om gangen etter brorens død

- Jeg har klart å få trent bra i sommer og fokusert på positive ting, sier Astrid Uhrenholdt Jacbosen etter at hun fikk den dramatiske beskjeden under vinter-OL.

SEOGHØR.NO: Astrid Uhrenholdt Jacobsen og de andre kvinnelige løperne på langrennslandslaget fikk i starten av vinter-OL i Sotsji beskjed om at hennes bror hadde gått bort.

Til Her og Nå sier 27-åringen at hun har hatt en tøff tid, men at hun nå ser lysere på livet igjen.

- Jeg har det ganske fint nå. Jeg har klart å få trent bra i sommer og fokusert på positive ting. Jeg tar en dag av gangen, men føler meg i ok form. Det går bedre og bedre med meg for hver dag. Likevel tar jeg en dag av gangen.

Astrids langrennskollega og venninne Marit Bjørgen fortalte tidligere denne månden til den svenske avisen Expressen, at dødsbeskjeden gikk hardt inn på hele laget, og at de brukte mye tid på å støtte hverandre.

- Vi oppdaget at vi fantes der for hverandre når det trengtes mest. Hvor viktig det er med venner når noe sånt hender, sier hun til den svenske avisen.

- Vi kom oss igjennom det sammen. Som et lag. Og det styrket oss alle, sa Bjørgen til avisen.

LES OGSÅ: - Det har vært svarte dager