Kim Kardashian og Kanye West:

Tar drastiske grep

Kim Kardashian har måttet tåle mye fra eksmannen Kanye West de siste månedene.

TAR GREP: Kim Kardashian skal være både redd og bekymret. Foto: John Angelillo / Shutterstock / NTB
TAR GREP: Kim Kardashian skal være både redd og bekymret. Foto: John Angelillo / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Det er over et år siden nyheten om at stjerneparet Kim Kardashian (41) og Kanye West (44) skulle skilles kom, etter syv års ekteskap. Det betyr imidlertid ikke at det er god stemning mellom eksparet.

Etter det i fjor høst ble kjent at Kardashian hadde funnet seg en flørt, nemlig komiker Pete Davidson (28), har West utallige ganger uttalt seg om deres forhold, samt gått hardt ut mot ekskonas nye flamme i blant annet en musikkvideo.

Tidligere denne uken kom nyheten om at rapperen hadde blitt utestengt fra Instagram, som følge av å ha brutt appens retningslinjer på bakgrunn av hatefulle ytringer, mobbing og trakassering.

Kardashian, som tidligere har prøvd å løse konflikten med eksmannen utenfor offentligheten, skal nå være såpass redd for hva han kan gjøre at hun har satt sikkerhetsteamet på saken.

BRØT KONTAKTEN: De tidligere bestevenninnene Kim Kardashian West og Larsa Pippen sluttet plutselig å følge hverandre på sosiale medier. Nå forteller Pippen hvorfor. Video: Hollywood Raw Vis mer

- Absolutt ingen sjanse

Før West ble utestengt fra bildedelingstjenesten skal han ha truet Davidson og uttalt at han kom til å få realitystjerna «avhengig av narkotika». Det skal ha fått Kardashian til å ta grep, forteller kilder nær realitystjernen til The Sun.

- Hun er virkelig bekymret. Dette er så utmattende for henne og hun blir helt ødelagt av det. Hun er så redd og nervøs at hun har sørget for at hun hele tiden har beskyttelse, og hun har bedt Pete om å ta sine forholdsregler.

SLETTET: Dette er synet som møter deg om du går inn på Kanye Wests profil på Instagram. Foto: Instagram / Kanye West
SLETTET: Dette er synet som møter deg om du går inn på Kanye Wests profil på Instagram. Foto: Instagram / Kanye West Vis mer

Wests oppførsel på bildedelingstjenesten har også gjort foreldresamarbeidet vanskeligere.

- Kanye har krysset en grense. Hvis ting fortsetter slik, er det absolutt ingen sjanse for at hun nå har noen form for vennskapelig foreldreforhold med ham fremover, hevder kilden overfor nettstedet.

West, som i fjor endret navn til Ye, har tidligere anklaget ekskona for å ikke la ham se deres fire barn. Kardashian og West deler barna North (8), Saint (6), Chicago (4) og Psalm (2).

LES OGSÅ: Bader i lykke med 22 år yngre kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer