Lana Del Rey:

Tar drastisk grep

- Vil holde min sirkel litt tettere.

PRIVAT: Lana Del Rey er ikke lenger å finne på Instagram. Foto: Ian West / Pa Photos / NTB
PRIVAT: Lana Del Rey er ikke lenger å finne på Instagram. Foto: Ian West / Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert

Med mer enn 20 millioner følgere på Instagram kan det for den vanlige mannen i gaten kanskje virke helt sykt å bare legge profilen død. Sosiale medier kan som kjent sørge for millioninntekt - selv om det riktignok ikke er tilfellet for særlig mange.

For artist Lana Del Rey (36) virker det tilsynelatende å være helt uproblematisk å gjøre nettopp det.

I en video på Instagram fortalte hun nylig at 12. september ville bli hennes siste dag på bildedelingstjenesten. I videoen, som ikke lenger er tilgjengelig, fortalte hun ifølge BT også hvorfor hun har valgt å trekke seg unna.

ÅPNER OPP: Fitness-influenser Whitney Simmons hylles av andre for å dele dette på Instagram. Reporter: Agusta Magnusdottir. Video: Whitney Simmons. Vis mer

- Viktig å bli sett

Hun forsikret dog fansen om at hun «vil være til stede», bare ikke på sosiale medier.

- Jeg elsker det jeg gjør, og jeg kommer til å være her for musikken, sa hun i videoen.

Stjernen påpekte også at det hele dreier seg om at hun har andre interesser og jobber, som krever at hun verner om eget privatliv.

- Det er alltid viktig å bli sett, men det er også viktig å bare bli sett av mennesker som er tett på deg - som du kjenner og stoler på, sa hun, samtidig som hun takket fansen for støtten.

KIDNAPPET: Zac Efron og broren Dylan bestemmer seg for å "kidnappe" bestefaren deres slik at de kan få sett EM-finalen sammen. / Instagram: zacefron Vis mer

Om dette betyr at Del Rey blir borte fra Instagram for alltid, eller gjør comeback på et tidspunkt, vites ikke.

- Akkurat nå tror jeg bare at jeg vil holde min sirkel litt tettere og fortsette å utvikle noen andre ferdigheter og interesser, fortsatte hun.

Det er imidlertid kanskje ikke så rart hvis 36-åringen nå vil at fansen skal fokusere på musikken hennes.

Offentlig kjærlighetsliv

«Born to Die»-sangerens kjærlighetsliv har nemlig vært i offentlighetens søkelys helt siden hun debuterte.

Fra 2011 til 2014 var Lana Del Rey kjæreste med vokalisten i det tidligere rockebandet Kassidy, Barrie-James O'Neill. De to rakk også forlove seg i det skjulte før hun gjorde det slutt. O'Neill har tidligere hevdet at bruddet bare var et PR-stunt.

BRUDD: Reality-profilene går hvert til sitt og Mie Cappelen åpner opp om en tung tid. Video: Mie Mack Cappelen på Youtube / Rød Løper. Reporter/klipp: Celina Morken. Vis mer

Etter O'Neill fant Del Rey kjærligheten med den italienske fotografen Francesco Carrozzini. Heller ikke det skulle vare, men hun har ikke gitt opp kjærligheten av den grunn.

I mars i fjor ble det nemlig kjent at hun var singel igjen, etter å ha vært i et forhold med brannmannen Sean Larkin i et halvt års tid. Han var tolv år eldre enn henne, og de to skal ha hatt det fint sammen før alt brast.

Bruddet ble selv bekreftet av Larkin, som uttalte at han og sangfuglen bare «var gode venner».

Bare noen måneder senere begynte også ryktene å svirre om at hun hadde funnet lykken igjen, men aristen har foreløpig holdt en svært lav profil om sistnevnte - angivelige - forhold.

LES OGSÅ: Formel 1-stjernens trøblete kjærlighetsliv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer