Den britiske kongefamilien:

- Tar det tungt

Flere bilder av medlemmer fra den britiske kongefamilien har blitt publisert i kjølvannet av det omstridte Winfrey-intervjuet.

TUNGT: Hertuginne Kate skal være en av de kongelige som har latt Oprah Winfrey-intervjuet med Meghan og Harry gå inn på seg. Her er hun avbildet dagen etter intervjuet. Foto: Ben Cawthra / Sipa / NTB
TUNGT: Hertuginne Kate skal være en av de kongelige som har latt Oprah Winfrey-intervjuet med Meghan og Harry gå inn på seg. Her er hun avbildet dagen etter intervjuet. Foto: Ben Cawthra / Sipa / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har mildt sagt stormet rundt hertuginne Meghan (39) og prins Harry (36) de siste døgnene - etter det omstridte intervjuet med Oprah Winfrey (67).

Oppsiktsvekkende historier om selvmordstanker og et mediesirkus uten like var bare noe av det som preget den to timer lange samtalen.

Harry beskrev dessuten et anstrengt forhold til både faren prins Charles (72) og broren prins William (38) - og fortalte om en familie som ikke hadde stilt opp i en vanskelig tid.

Summen av det hele bidro til at hertugparet til slutt trakk seg ut av kongefamilien og flyttet til USA, hvor de nå har vært boende siden i fjor.

Tirsdag ettermiddag brøt dronning Elizabeth (94) tausheten - på vegne av hele kongefamilien. I en uttalelse sa hun at de er triste over å høre hvor utfordrende de siste årene har vært for Harry og Meghan.

- Problemene som tas opp, spesielt de som handler om rase, er urovekkende, stod det blant annet.

Kongehuset skrev også at Harry, Meghan og sønnen Archie (1) alltid vil være elskede medlemmer av kongefamilien.

De opplyste også at at problemstillingene om rase blir tatt på det høyeste alvor, og at disse spørsmålene nå blir diskutert innad i familien.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer