Karianne Vilde Wølner:

- Tar det på sparket

Snakker ut om svangerskapet.

GRAVID: Karianne Vilde Wølner venter sitt første barn og viste frem gravidmagen på rød løper. Foto: Andreas Fadum / Se og hør
GRAVID: Karianne Vilde Wølner venter sitt første barn og viste frem gravidmagen på rød løper. Foto: Andreas Fadum / Se og hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I juni røpte tidligere «Farmen»-deltaker Karianne Vilde Wølner (28) at hun og milliardærsønn Kristian Spetalen (26) venter sitt første barn.

Da Se og Hør møtte henne før LYKOs Halloweenfest, kunne hun dele åpenhjertig om svangerskapet og forventningene til familielivet.

GRAVID: Vi møtte Karianne Vilde på LYKO sin halloweenfest og tok en prat om baby og bryllup. Reporter: Katrine Bjelke. Video: Nora Skavhaug Vis mer

- Fantastisk opplevelse

- Det går veldig bra med meg. Det er litt tungt, men man overlever, svarte hun på spørsmålet om hvordan det går for tiden.

Den kommende moren fortalte at hun for øyeblikket bare går rundt og gleder seg til å møte babyen.

- Jeg har ikke så mange tanker rundt fødselen, jeg tar det på sparket som jeg gjør med alt. Jeg lurer på hvordan hun ser ut, sa hun og la til:

- Kristian gleder seg veldig mye han også.

Forventningene er dermed på topp når det nå snart nærmer seg en familieforøkelse.

- Jeg tenker det blir en fantastisk opplevelse.

28-åringen fortalte også at hun ikke er særlig redd for «mammapolitiet». Når det kommer til det å få råd vil hun først og fremst lytte til seg selv og ikke høre så mye på alle andre.

- Du kan ta i mot råd, men til syvende og sist er det du som skal oppdra ditt eget barn. Jeg føler man bare må stole på seg selv og gjøre det beste for babyen.

ÅPNER OPP: Karianne Vilde Wølner åpner om samboerskapet med Kristian Spetalen. Reporter: Sofie Losen Video: Steffen Pettersen Vis mer

Bryllupsplaner

I juni, bare en uke før de delte babynyheten, kunne paret dele en annen hyggelig oppdatering.

Nemlig at de har forlovet seg.

«YESYESYESYES. For evig og alltid», skrev hun til et bilde på Instagram hvor hun stolt viste frem forlovelsesringen.

Overfor Se og Hør avslørte Wølner at bryllupet nå blir forskjøvet.

- Vi må jo prioritere babyen. Men man planlegger alltid littegrann, man får tid til det også.

LES OGSÅ: - Vet ikke om min forlovede er like gira

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer