Anne Rimmen og Ailo Gaup:

Tar boligtvist til retten

Paret krever prisavslag og erstatning etter boligkjøp.

BOLIGTRØBBEL: Ailo Gaup og Anne Rimmen tar huskjøpet til retten. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
BOLIGTRØBBEL: Ailo Gaup og Anne Rimmen tar huskjøpet til retten. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert

I 2018 kjøpte programleder Anne Rimmen (39) og motocross-stjerna Ailo Gaup (42) villa på Tåsen i Oslo. Paret bladde opp med over 20 millioner kroner for funkisvillaen.

Boligdrømmen ble imidlertid ikke smertefri, og paret krever nå prisavslag. Det kommer frem i berammingen til rettssaken, som finner sted i Oslo tingrett i mai.

VG omtalte saken først.

DRØMMEHJEMMET: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen kjøpte drømmeboligen på Malmøya. Nå viser de frem huset i YouTube-serien «Klarna stikker innom». Video: Klarna Vis mer

Krever prisavslag

Det er satt av tre dager til saken. Bakgrunnen til at paret mener de har krav på prisavslag og erstatning er ikke kjent.

Se og Hør har ikke lykkes i å få en kommentar fra Rimmen.

- Vi har ingen kommentar på nåværende tidspunkt. Det er en boligtvist, men vi ønsker ikke å gå nærmere inn på de ulike forholdene, sier parets advokat, Ketil Krohn Venås til Se og Hør.

Villaen, som ble bygget i 1935, har et bruttoareal på 344 kvadratmeter, og består av fem soverom, tre bad, romslig terrasse og tre garasjer.

LUR: dagbladets reporter spurte Anne Rimmen om Maskorama for flere uker siden. Slik lurte hun seg unna. Reporter: Anniken Aronsen. Foto: Kine Falch / Dagbladet TV / Rød Løper. Vis mer

Ble tobarnsforeldre

Paret møttes gjennom jobb i 2008, etter at sportsankeret intervjuet Gaup. De to ble nylig tobarnsforeldre, etter at paret fikk en datter i april. Fra før har de sønnen Ebbe (4).

Rimmen forvirret det norske folk i høst da hun deltok i seersuksessen «Maskorama» på tv, bak den etterhvert så kjente masken til «Ravnen». Der sang hun seg til en tredjeplass.

Som kjent var det Ulrikke Brandstorp, som sjarmerte seerne bak et trollkostyme, som gikk til topps i konkurransen.

VIKING: Morten Harket viste seg å være "Vikingen" i den britiske versjonen av "Maskorama", "Tha masked singer". Video: ITV Vis mer

LES OGSÅ: Må punge ut en kvart million

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer