Anne Rimmen og Ailo Gaup:

Tar boligtvist til retten

Paret krever prisavslag og erstatning etter boligkjøp.

BOLIGTRØBBEL: Ailo Gaup og Anne Rimmen tar huskjøpet til retten. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
BOLIGTRØBBEL: Ailo Gaup og Anne Rimmen tar huskjøpet til retten. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert

I 2018 kjøpte programleder Anne Rimmen (39) og motocross-stjerna Ailo Gaup (42) villa på Tåsen i Oslo. Paret bladde opp med over 20 millioner kroner for funkisvillaen.

Boligdrømmen ble imidlertid ikke smertefri, og paret krever nå prisavslag. Det kommer frem i berammingen til rettssaken, som finner sted i Oslo tingrett i mai.

VG omtalte saken først.

Krever prisavslag

Det er satt av tre dager til saken. Bakgrunnen til at paret mener de har krav på prisavslag og erstatning er ikke kjent.

Se og Hør har ikke lykkes i å få en kommentar fra Rimmen.

- Vi har ingen kommentar på nåværende tidspunkt. Det er en boligtvist, men vi ønsker ikke å gå nærmere inn på de ulike forholdene, sier parets advokat, Ketil Krohn Venås til Se og Hør.

Villaen, som ble bygget i 1935, har et bruttoareal på 344 kvadratmeter, og består av fem soverom, tre bad, romslig terrasse og tre garasjer.

Ble tobarnsforeldre

Paret møttes gjennom jobb i 2008, etter at sportsankeret intervjuet Gaup. De to ble nylig tobarnsforeldre, etter at paret fikk en datter i april. Fra før har de sønnen Ebbe (4).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer