Rob Kardashian:

Tar bladet fra munnen om romanseryktene

- Har ikke engang møtt henne eller hørt om henne før.

AVKREFTER: Tidligere denne uka hevdet flere kilder at Rob Kardashian hadde fynnet kjærligheten på ny, med Mehgan James (t.v.). Det avkrefter Rob via en Twitter-melding. Foto: NTB Scanpix
AVKREFTER: Tidligere denne uka hevdet flere kilder at Rob Kardashian hadde fynnet kjærligheten på ny, med Mehgan James (t.v.). Det avkrefter Rob via en Twitter-melding. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Seoghør.no): Tidligere denne uken hevdet en kilde til People at realitystjernen Rob Kardashian (30) hadde funnet lykken på ny, etter at det ble kjent at Rob og hans forlovede Blac Chyna (29) avlyste bryllupet etter mye frem og tilbake.

Ifølge kilden var det realitystjernen Mehgan James (26), kjent fra blant annet «Bad Girls Club» og «Basketball Wives LA», som hadde kapret Robs hjerte.

Down chick ... she'll pull the gun IV me .. Pop 2, she'll take one IV me ❤️

Et innlegg delt av Mehgan James (@_mehganj)

Flere kilder hevdet at den nye flammen skapte furore i Kardashian-familien, og InTouch Weekly skrev at den berømte familien nektet å møte henne.

- Mesteparten av Kardashian-familien er veldig oppgitt, fordi Mehgan er kjent for å være ute av kontroll og voldelig. Familien vil at Rob skal finne en jente som er snill og rolig, skal kilden ha sagt til nettstedet.

Men alt dette avkrefter imidlertid Rob via en Twitter-melding torsdag, og hevder at han ikke en gang vet hvem Mehgan James er.

- Vent med å lese om en eller annen jente jeg dater. Megan eller noe. Det er ikke sant. Har ikke engang møtt henne eller hørt om henne før, skriver han.

Tweeten har fått massiv respons med over 1400 «retweets», og realitystjernen Meghan James svarte med å «reposte» tweeten til Rob selv. Med dét ser det ut til at også hun bekrefter at romanseryktene er nettopp rykter.

OVER: Realityparet Rob Kardashian og Blac Chyna har hatt et turbulent forhold. De har vært av og på flere ganger, men nå er det slutt for godt. Sammen har de datteren Dream (1) Foto: NTB scanpix 
OVER: Realityparet Rob Kardashian og Blac Chyna har hatt et turbulent forhold. De har vært av og på flere ganger, men nå er det slutt for godt. Sammen har de datteren Dream (1) Foto: NTB scanpix  Vis mer

Utsatt for rykter

Dette er for øvrig ikke den første gangen et Kardashian-medlem har blitt utsatt for rykter.

Søsteren til Rob, Kim Kardashian (36), er kanskje den som oftest blir utsatt for rykteflommer. Både når det kommer til romanser og utseende.

Til og med da Kim ble utsatt for det brutale ranet i Paris i fjor, da fem bævepnede menn brøt seg inn i luksusleiligheten hennes i Paris midt på natta, ble det spekulert i om det hele var et PR-stunt.

Også søsteren Khloé Kardashian (32) gikk gjennom en turbulent tid med sin tidligere ektemann Lamar Odom (37).

I 2013, kort tid etter at de hadde giftet seg, begynte ryktene å versere om at Lamar hadde vært utro med flere kvinner.

Utroskap og rusmisbruk

Khloé tok angivelig dette svært tungt, og ifølge RadarOnline.com visste hun at ryktene var sanne. Reality-stjernen søkte visstnok trøst hos moren sin, som også er familiens manager, Kris Jenner (61).

- Khloé har grått hysterisk, og Kris har prøvd å trøste henne. Men det virker som om Khloé innerst inne vet at Lamar har vært utro mot henne, skal en kilde ha sagt til nettstedet.

NEW YORK, NY - FEBRUARY 11: Khloe Kardashian and Lamar Odom attend Kanye West Yeezy Season 3 on February 11, 2016 in New York City.   Jamie McCarthy/Getty Images for Yeezy Season 3/AFP
== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
NEW YORK, NY - FEBRUARY 11: Khloe Kardashian and Lamar Odom attend Kanye West Yeezy Season 3 on February 11, 2016 in New York City. Jamie McCarthy/Getty Images for Yeezy Season 3/AFP == FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY == Vis mer

I 2013 gikk paret hvert til sitt, etter en turbulent tid med rusmisbruk og utroskapsrykter rundt Lamar Odom.

I et større intervju med kjendismagasinet US Weekly tidligere i år snakket Lamar ut om ekteskapsbruddet - kombinert med trykket fra offentligheten

Han erkjente at rusmisbruket startet mens han ennå var gift med Kardashian, som i 2014 snakket om hvordan hun tok ektemannen på fersken - også med en annen kvinne.

- Jeg var utro med flere forskjellige kvinner, og det angrer jeg på. Det var ufint, og jeg burde ha klart å holde pikken i buksa, innrømmet han overfor UsWeekly.

Høsten 2015 skapte Lamar og Khloé nok en gang overskrifter, etter at han havnet i koma i forbindelse med et bordellbesøk.

Amerikansk kjendispresse spekulerte i om duoen kom til å finne tilbake til hverandre etter at Lamar svevde mellom liv og død, men slik ble det ikke.

Khloé Kardashian dater for tiden en annen basketballspiller enn Lamar, nemlig 26 år gamle Tristan Thompson.

LES OGSÅ: North (3) raste mot paparazzi-fotografene