Kine Olsen Vedelden og Tom Hilde:

Tar bladet fra munnen om romansen

- Ole Martin som startet det.

FIKK HJELP: «Mesternes mester»-profilene Kine Olsen Vedelden og Tom Hilde avslører at de fikk hjelp til å det store steget inn i parforholdet. Foto: Toke Riskjær, Rubicon TV/ NRK
FIKK HJELP: «Mesternes mester»-profilene Kine Olsen Vedelden og Tom Hilde avslører at de fikk hjelp til å det store steget inn i parforholdet. Foto: Toke Riskjær, Rubicon TV/ NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av januar kunne Se og Hør avsløre at det oppsto romantikk mellom den tidligere cheerleaderen Kine Olsen Vedelden (24) og skihopper Tom Hilde (31) under «Mesternes mester»-innspilling i sommer.

Paret bekreftet selv forholdet, men hvordan de fant tonen, og hvem som tok det første steget, har derimot vært mer uklart.

Da «Mesternes»-profilene gjestet P3morgen fredag, kunne de røpe hittil ukjente detaljer om hvordan romansen ble til. Kine gir blant annet meddeltaker Ole Martin Årst (44) honnør for å gi dem dytten de trolig trengte.

- Det var egentlig Ole Martin som startet det. Han mente vi ville utgjøre et godt par. Vi er ganske sjenerte begge to, så det var ikke snakk om at noen av oss ville ta initiativ, sier 24-åringen i radioprogrammet.

Tom er derimot noe uenig i sistnevnte påstand, og mener at han ga tydelig uttrykk for sin interesse.

- Jeg følte jeg var veldig frampå og at jeg flørtet hele tiden ... men det ble kanskje ikke oppfattet som flørting, forklarer han.

Saken fortsetter nedenfor.

Ble sjarmert

Bak kamera utviklet derimot følelsene seg raskt, og Kine kunne til slutt ikke unnlate å se en potensiell kjæreste i den tidligere skihopperen.

- (...) Tom begynte å åpne dørene for meg, og bære sekken min - og da kan man ikke unngå å bli sjarmert av ham, sier hun i P3morgen.

- Hvem var det som tok det første steget?

- Det var faktisk Tom.

- Du liker å si at det var meg, ja, kontrer Tom og ler.

Å forsøke å holde noe hemmelig når man er omringet kameraer opp mot tolv timer om dagen, kan definitivt være utfordrende. Selv om den gryende romansen fram til nå har unnsluppet tv-ruta, var det spesielt én person paret ikke klarte å lure.

- VILLE IKKE DRITE MEG UT: Egil «Drillo» Olsen ble ikke imponert over dattera, Kine Olsen, sine balltalenter under årets kjendiskamp på Norway Cup. Video: Henriette Eilertsen / Reporter: Julie Solberg Vis mer

- Må jo hjelpe til

Når Se og Hør tar en telefon til ovennevnte Ole Martin Årst (44), bryter han ut i latter over uttalelsene i P3morgen.

- De mener du har fungert som en slags Kirsten Giftekniv, tar du noe av æren?

- Det mener jeg er på sin plass, sier 44-åringen spøkefullt, og fortsetter:

- Jeg så ganske tidlig at det var en kjemi mellom dem. Og når man ser to mennesker som flørter og som virkelig har et blikk for hverandre, så må man jo hjelpe til. Jeg tar gjerne på meg æren, jeg altså, sier han og ler.

- Hvordan merket du tegnene?

- En ringrev som meg ser det på blikkene. Det var veldig lett å lese hva de to tenkte. Det er ikke første gang, så jeg tør faktisk å påstå at jeg er flink til å spleise folk.

Ole Martin legger derimot ikke skjul på at han før eller siden vil kreve belønning for strevet.

- Jeg er ikke storforlangende, men jeg har en meldingslogg med Kine der jeg sier at jeg gjerne stiller som toastmaster sammen med hennes far i et eventuelt bryllup, sier 44-åringen og ler høyt.

LES OGSÅ: Flytter ikke inn med kjæresten i nykjøpt leilighet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer