Erik Asla:

Tar bladet fra munnen om bruddet med Tyra Banks

- Jeg kjenner Tyra på en helt annen måte enn den offentlige personen hun er.

GIKK HVER TIL SITT: Tyra Banks og Erik Asla var kjærester i om lag fem år, før de i fjor bekreftet samlivsbruddet. Nå åpner sistnevnte opp om forholdet til den tidligere supermodellen. Foto: NTB Scanpix

GIKK HVER TIL SITT: Tyra Banks og Erik Asla var kjærester i om lag fem år, før de i fjor bekreftet samlivsbruddet. Nå åpner sistnevnte opp om forholdet til den tidligere supermodellen. Foto: NTB Scanpix

Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I oktober i fjor ble det offentlig kjent at forholdet mellom den tidligere supermodellen og programleder Tyra Banks (44) og den norske fotografen Erik Asla (54) var over.

Paret, som møttes i New York i forbindelse med «Top Model»-innspilling, hadde da vært kjærester i om lag fem år. Utover å bekrefte at de to hadde gått hver til sitt, var Asla særdeles ordknapp om bruddet.

I et større intervju med VG Helg forteller 54-åringen imidlertid nå om hvordan han møtte Banks, hvorfor han falt for den berømte modellen og hvordan forholdet dem imellom har vært etter at det tok slutt.

- Ikke imponert

Blant annet antyder Asla at det bildet offentligheten har av Banks, ikke stemmer overens med bildet han har av henne.

- For meg hadde det ikke vært mulig å leve med henne om hun ikke hadde vært en helt annen person privat enn offentlig. Disse celebrity-greiene er jeg ikke veldig imponert av, og jeg kjenner Tyra på en helt annen måte enn den offentlige personen hun er, sier 54-åringen til VG Helg.

I løpet av sitt forhold fikk Asla og Banks også et barn sammen. Etter flere prøverørsforsøk, fikk de to sønnen York Banks Asla (2) via surrogatmor i 2016.

Duoen er opptatt av å verne om privatlivet, spesielt når det kommer til York og eksponeringen av sønnen i blader og i den kulørte delen av pressen.

- Vi har takket nei til alle slike forespørsler. Vi prøver å leve så normalt som mulig. Men han vil alltid være sønnen til Tyra, og da er det jo interesse, forteller Asla, som for øvrig har tre døtre fra tidligere av.

- Mye kontakt

Brudd til tross - overfor VG understreker Asla at han og ekskjæresten fortsatt samarbeider godt både privat og profesjonelt.

- Ja, vi gjorde noen greier i forrige uke. Vi har det veldig bra sammen - på alle måter. Hun har veldig mye på gang, så vi har mye kontakt. Og vi har jo en sønn som vi begge er foreldre for - selv om det er på hver vår kant.

Kjærlighetsforholdet mellom Banks og Asla ble kjent sommeren 2013. 54-åringen, som kommer fra Drammen, har bodd en årrekke i Los Angeles hvor han er en anerkjent fotograf.

FORTSATT KONTAKT: Fotograf Erik Asla og supermodell Tyra Banks var sammen i flere år. Førstnevnte forklarer at duoen fortsatt samarbeider godt. Foto: NTB Scanpix
FORTSATT KONTAKT: Fotograf Erik Asla og supermodell Tyra Banks var sammen i flere år. Førstnevnte forklarer at duoen fortsatt samarbeider godt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Vil ha en skokk med barn

I 2015 tok paret forholdet et skritt videre og flyttet sammen, og kort tid etterpå avslørte Tyra at hun gikk til prøverørsbehandling for å bli gravid.

- Fra jeg var 24 år gammel sa jeg hvert år: «Jeg skal få barn om tre år». Det fortsatte jeg å si, igjen og igjen. Forretningene mine er veldig gründer-baserte, jeg er ikke til «leie», så jeg må gjøre alt selv, fortalte hun til People, og la til:

- Jeg prøvde stadig å finne tid til at barn kunne bli aktuelt. Jeg håper fortsatt. Jeg ønsker meg ikke bare ett barn, jeg vil ha en skokk! Og jeg vil være den typen mor som barnet mitt kan søke til om alt mulig.

- Ble for mye

I oktober 2016 gjestet den profilerte duoen stolen til Fredrik Skavlan i programmet «Skavlan».

Der åpnet Erik opp om da han innså at Tyra var mer enn bare en venn.

SKAVLAN: Da Erik Asla og Tyra banks gjestet Skavlan fortalte Erik Asla om forholdet med supermodellen Tyra Banks. Video: NRK Vis mer

- Det var under den tredje middagen vi hadde sammen. Jeg vil ikke kalle det en date, for det var bare en middag. Men noe skjedde, fortalte han, før Tyra Banks tok ordet:

- Han sølte ut kaffen sin over hele bordet. Du vet, han så meg inn i øynene - det ble for mye for ham, spøkte hun.

- Ja, det er nok sannheten. Frem til denne middagen hadde det bare handlet om forretninger ... Og kom igjen, hun er jo tross alt Tyra Banks, jeg kunne ikke bare ta henne med ut på middag, sånn uten videre, sa han.

LES OGSÅ: Derfor har ikke Skavlan og Bonnevie giftet seg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer