Chris Evans:

Tar bladet fra munnen etter penisbildet

«Captain America»-stjernen kommenterer for første gang Instagram-uhellet.

SLURVETE: Hollywood-skuespilleren Chris Evans delte mer enn han hadde planer om. Nå uttaler han seg etter penis-tabben. Video: Rød Løper/@chrisevans Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Chris Evans (39) fikk Twitter til å koke i helgen, etter å ha publisert en story på Instagram-kontoen sin, med ett bilde som nok ikke var ment for våre øyne.

Skuespilleren som blant annet er kjent som «Captain America» fra Marvel-universet, skulle dele en video av at han spilte Ellen DeGeneres-spillet «Heads Up» med venner på Instagram-storyen sin.

Mot slutten av videoen dukket det opp flere bilder fra kamerarullen på mobilen hans - deriblant et bilde av en penis.

Selv om storyen ble slettet kjapt, klarte flere av følgerne hans å få det med seg, og ta et skjermbilde av kamerarullen.

NUDES PÅ AVVEIE: Skuespillerne i NRK-serien «Nudes» får i oppgave å vurdere nettopp ... nudes. Video: Rød Løper Vis mer

Ba folk ta hensyn

Kort tid etter trender Evans på Twitter, med folk som la ut bildet. Men fans valgte også å tvitre forskjellige bilder og kommentarer under samme emneknagg, for å prøve å «drukne» bildene.

Blant annet ble det tatt opp at skuespilleren tidligere har vært åpen om å ha angstanfall, og fans ba folk ta hensyn og vise litt medmenneskelighet.

I et intervju med The Hollywood Reporters podkast i mai sa Evans at han først fikk små anfall da han jobbet med filmen «Puncture» i 2010.

- Jeg begynte å tenke at dette kanskje ikke var det riktige for meg, sa han.

JERSEY BOYS: Atle Pettersen og Nicolay Ramm blir å se sammen på scenen neste høst i musikalen «Jersey Boys». Vi valgte å kjøre en «Jeg har aldri»-lek med gutta. Reporter: Thea Hope. Video: Jostein Sletten/Rød Løper Vis mer

Ikke noe å bekymre seg over

I tillegg til fans som har uttalt seg, har også både Mark Ruffalo (52), som spiller Hulken i Marvel-filmene og broren til Evans kommentert hendelsen på Twitter.

Ruffalo la ut en tweet om at Evans ikke hadde noe å bekymre seg for.

- Kompis, så lenge Trump er president finnes det ikke NOE du kunne gjort for å dumme deg ut.

Broren til Evans, Scott Evans (36), så sitt snitt til å tøyse litt med hendelsen og broren.

- Var borte fra alt av sosiale medier hele gårsdagen. Sååå. Hva har jeg gått glipp av?

- STEM

Nå har også hovedpersonen selv kommentert uhellet. Natt til i dag norsk tid la Evans ut en tweet der han oppfordrer folk til å stemme ved valget.

- Nå som jeg har fått oppmerksomheten deres … STEM 3. november!!!

Skuespilleren har fått mye respons på tweeten sin, fra både de som synes det er morsomt, og de som vil diskutere penisbildet.

Jamie Lee Curtis (61), kjent blant annet fra filmene «True Lies »og «Freaky Friday» med Lindsay Lohan (34), har gått ut på Twitter for å støtte Evans.

- Gutten min! Stolt av ham. Du fikk MIN oppmerksomhet, skriver Curtis.

Også Kat Dennings (34), som blant annet har spilt i «Thor»-filmene og «2 Broke Girls» liker budskapet til Evans' tweet.

- Nå snakker vi!

LES OGSÅ: Tapte i spill - publiserte nakenbilde på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer