Ariana Grande og Mac Miller

Tar bladet fra munnen etter dødsfallet

- Jeg er så sint.

SVAR: Ariana Grande tar bladet fra munnen om ekskjærestens brå dødsfall. Hun skriver at hun har forsøkt å hjelpe ham, men at forsøkene viste seg å være forgjeves. Foto: NTB scanpix
SVAR: Ariana Grande tar bladet fra munnen om ekskjærestens brå dødsfall. Hun skriver at hun har forsøkt å hjelpe ham, men at forsøkene viste seg å være forgjeves. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige fredag kom sjokkbeskjeden om at den amerikanske rapperen Mac Miller (26) var død. Han ble funnet i sitt eget hjem i Los Angeles, og døde angivelig av en overdose, ifølge BBC. Dødsfallet sjokkerte musikkbransjen, og kort tid etter kom kondolansene fra både familie og noen av verdens største artister.

For nordmenn flest var Miller kanskje best kjent som den populære artisten Ariana Grandes (25) ekskjæreste. Paret var sammen i to år, før de gjorde det slutt i år. Kort tid etter at dødsbudskapet ble kjent, la hun ut et bilde av eksen på en gressplen som en hyllest.

Først nå, en uke etter dødsfallet, skriver hun åpent om tapet av ham.

- Kunne ikke fikse dette

Det er på Instagram at Grande velger å skrive om det sjokkerende dødsfallet. Tilhørende en video av Miller som synger, beskriver hun hvor vanskelig og uvirkelig den siste uka har vært for henne.

«Jeg elsket deg fra dagen jeg møtte deg da jeg var 19, og det vil jeg alltid. Jeg kan ikke tro at du ikke er her mer. Jeg klarer ikke å forstå det. Vi snakket om dette. Så mange ganger. Jeg er så sint. Jeg er så trist at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg», skriver hun i det åpenhjertige innlegget, og fortsetter:

«Du var min kjæreste venn. Veldig lenge. Over alt annet. Jeg er så lei meg for at jeg ikke kunne fikse dette eller ta smertene vekk. Jeg ville det virkelig. Den snilleste, søteste sjelen med demoner han aldri fortjente. Jeg håper du har det fint nå. Hvil», skriver hun.

Flere steder i innlegget refererer Grande trolig til Millers rusproblemer, som han gjentatte ganger i karrieren var svært åpen om. Det var angivelig en overdose som tok livet av ham til slutt. Ifølge LA Times vil det derimot ta flere uker før testene som ble utført på blodet hans viser hva som faktisk tok livet av ham.

Miller var i to lange forhold i løpet av sin karriere, hvor det siste kanskje var det aller mest profilerte. Han var i et toårig forhold med Grande, som han blant annet ga ut musikk med.

I mai ble det derimot kjent at de to hadde valgt å gå hver til sitt, og grunnen skal angivelig ha vært travle hverdager med lite tid til hverandre. At Grande derimot forlovet seg med komiker Pete Davidson (24) bare uker etter bruddet, skal ha vært tungt for Miller.

I mai beskrev Ariana forholdet til Mac som «giftig» og at hun ikke ville være barnevakten eller mora hans. Miller på sin side ønsket eksen alt det beste.

- Det er rart. Hele bruddet er litt rart, men det er ikke negativt. Det er bare en del av noe som skal fortsette å hjelpe meg å bli den jeg er. Alt er positiv energi. Jeg er glad på hennes vegne og at hun går videre, og jeg er sikker på at hun føler det samme for meg, fortalte han den gang.

Fikk skylden

Kort tid etter nyheten om dødsfallet ble kjent, ble en rekke hetsende kommentarer skrevet under Instagram-bilder Grande har publisert.

Kommentarene sa blant annet at «dette er din feil!!», «det er galskap for du drepte ham virkelig» og «Ariana Grande drepte Mac Miller, jeg bare veit det».

Andre skrev blant annet «Jeg håper du er lykkelig med Pete», med henvisning til Grandes nåværende forlovede, komikeren Pete Davidson, kjent fra det amerikanske programmet Saturday Night Live.

Etter å ha mottatt kommentarer som dette, valgte Grande å deaktivere kommentarfeltene under bildene sine på Instagram.

Stjernene kondolerer

Flere kjendiser har etter dødsfallet ble kjent delt sine kondolanser i sosiale medier. Blant andre Shawn Mendes har tatt til orde.

- Uvirkelig. Så trist. Hvil i fred Mac Miller, skriver han på Twitter.

- Lenge leve Mac Miller. Hvil i fred, vi elsker deg, skriver Jaden Smith.

I HARDT VÆR: Fredag ble Aretha Franklin begravet i Detroit. I den forbindelse opptrådte Ariana Grande under seremonien - som ble ledet av biskop Charles H. Ellis III (60). Sistnevnte sto imidlertid for en situasjon som han seinere har måttet beklage for. Video: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg vet ikke hva jeg skal si. Mac Miller tok meg med på min andre turné. Men utenom å ha hjulpet meg med å sette fart på karrieren min, var han en av de beste mennene jeg vet om. Fantastisk mann. Jeg var virkelig glad i ham. Jeg er totalt knust. Gud velsigne ham, skriver Chance The Rapper.

Artistens mor, Karen Meyers, har også hedret sønnen i sosiale medier etter at dødsbudskapet ble kjent. På Instagram har hun lagt ut flere rørende bilder sammen med 26-åringen.

LES OGSÅ: - Har signert ekteskapspapirene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer