Lamar Odom:

Tar bladet fra munnen etter babynyheten

Lamar Odom har fortsatt mye kjærlighet for ekskona Khloé Kardashian.

STØTTER EKSKONA: Lamar Odom tar bladet fra munnen og støtter ekskona etter Tristan Thompsons sjokkerende avsløring. Foto: Mediapunch / REX / NTB
STØTTER EKSKONA: Lamar Odom tar bladet fra munnen og støtter ekskona etter Tristan Thompsons sjokkerende avsløring. Foto: Mediapunch / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forholdet mellom Khloé Kardashian (37) og Tristan Thompson (30) har vært en evig berg-og-dal-bane. Paret har brutt forholdet flere ganger, og sistnevnte har hatt en rekke affærer.

Paret har imidlertid ikke vært sammen siden i fjor sommer. Ryktene sa den gang at basketstjernen nok en gang hadde vært utro. Tirsdag kunne 30-åringen bekrefte ryktene, og avslørte at han nylig ble pappa.

Realitystjernen har foreløpig forholdt seg taus om det hele. Eksmannen Lamar Odom (42) har derimot skrevet noen ord.

DRAMA: I en episode av «Keeping Up With The Kardashians» fikk vi endelig se hvordan Khloé Kardashian reagerte på utroskapen til sin daværende partner, Tristan Thompson. Video: TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Støtter Khloé

Lamar og Khloé giftet seg i 2009, men brøt med hverandre i 2013. I ettertid har eksparet ved flere anledninger vist kjærlighet og støtte for hverandre, til tross for at også de hadde sine utfordringer.

Så sent som i fjor sommer endte Lamar opp i ordkrig med Tristan i et av Khloés kommentarfelt på Instagram. førstnevnte skrøt den gang av ekskonas kropp, noe Tristan ikke likte.

Nå har Lamar nok en gang uttalt seg i et kommentarfelt. Denne gangen på Facebook, under et innlegg som diskuterer Tristan babybekreftelse, ifølge E! Online.

«Jeg ønsker det beste for henne og håper vi kan komme i kontakt igjen en dag og snakke som venner. Hun er et godt menneske og fortjener alt i verden», skal han ha skrevet.

OPERASJON: Khloé Kardashian innrømmer hva hun har gjort med ansiktet. Bilder fra HayU hos TV 2 play. Vis mer

Beklaget til ekskjæresten

Mye tydet på at Tristan hadde endret retning i livet, etter at han jobbet svært hardt for å vinne ekskjæresten tilbake i perioden 2019 til 2020.

Det hele ble godt dokumentert i «Keeping Up With the Kardashians», og 37-åringen uttrykte den gang stor usikkerhet rundt følelsene sine for ekskjæresten.

Hun tok han likevel tilbake til slutt og paret var åpne om at de ønsket å utvide familien.

I fjor sommer kom imidlertid nyheten om at paret hadde endt forholdet igjen. Rykter om ny utroskap begynte å spre seg, og i månedene etter ble det hevdet at basketstjernen hadde hatt en affære med den personlige treneren Maralee Nichols (31).

«KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS»: Det var duket for sesongavslutningen av «Keeping up with the Kardashians», hvor vi endelig fikk svar på hvordan utroskapskandalen mellom Tristan Thompson og Khloé Kardashian utspilte seg. Vis mer

Det ble også hevdet at de ventet barn sammen. Tirsdag denne uken innrømmet 30-åringen på Instagram at en farskapstest viste at han var barnets far. Samtidig beklaget han til Khloé:

«Khloé, du fortjener ikke dette. Du fortjener ikke hjertesorgen og ydmykelsen jeg har skapt. Du fortjener ikke hvordan jeg har behandlet deg gjennom årene. Handlingene mine har ikke speilet hvordan jeg ser deg. Uansett hva du måtte tenke. Igjen, jeg er så utrolig lei meg».

Gjentatte utroskap

Siden Tristan og Khloé begynte å date i 2016, har han gjentatte ganger skuffet henne.

I april 2018, rett før Khloé skulle føde parets første barn sammen, ble det delt flere videoer av 30-åringen i het omfavnelse med andre kvinner. Khloé og Tristan fortsatte imidlertid som par, og forsøkte å komme seg helskinnet ut av det hele.

KARDASHIAN: Da Tristan Thompson og Khloe Kardashians datter True fylte ett år, ble eksene gjenforent etter utroskapsdramaet. Det gikk ikke helt knirkefritt for seg. Vis mer

I februar 2019 sprakk boblen igjen, da han skal ha kysset Kylie Jenners daværende bestevenn Jordyn Woods (24) på en fest. Khloé endte forholdet etter hendelsen.

Sommeren 2020 kom derimot nyheten om at de hadde bestemt seg for å gi forholdet enda en ny sjanse, og paret begynte å planlegge familieforøkelse. Heller ikke denne gangen varte forholdet.

Nå kan det se ut til at det virkelig er over og ut.

LES OGSÅ: Isfront mellom Britney og lillesøsteren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer