<strong>SPORTY:</strong> 30-åringen er i dag sunnere og lykkeligere enn da vi først ble kjent med henne. - Jeg har funnet meg selv, forklarer hun. Øien er straks aktuell med sitt eget realityshow. Foto: Anders Myhren/ Seher.no
SPORTY: 30-åringen er i dag sunnere og lykkeligere enn da vi først ble kjent med henne. - Jeg har funnet meg selv, forklarer hun. Øien er straks aktuell med sitt eget realityshow. Foto: Anders Myhren/ Seher.no Vis mer

Tar avstand fra tiden som glamourmodell

Lene Alexandra Øien vil på ingen måte identifiseres med sin tidligere karriere.

Publisert
Sist oppdatert
Se videointervju nederst i saken!

SEHER.NO: Hele fire år har gått siden Lene Alexandra Øien (30) ble rikskjendis som syngende glamourmodell med megahitten «My Boobs are Okay». Det er fire år det har skjedd mye på, presiserer hun ovenfor Seher.no.

- Glamourmodelltiden var i 2007, nå er vi i 2011. Siden den gang har jeg vunnet ”Skal vi danse”, blitt personlig trener, vært med på ”71’ nord” og ”Fangene på fortet”. Jeg har byttet jobb og gått videre i livet. Jeg er bare et menneske, sier hun.

I dag ble det kjent at blondinen snart er aktuell med enda et spennende prosjekt, nemlig som stjerne i sitt eget realityprogram.

Nettserien, som i første omgang skal gå over ti episoder på TV2.no, vil gi seerne et større innblikk i 30-åringens privatliv. Vi skal også følge henne blant på hjemmebane i leiligheten hun deler med moren Nina, og veien mot drømmen som personlig trener.

Øien har flere ganger tidligere fått lignende tilbud, men har så langt takket nei.

- Jeg har ikke følt meg klar fordi jeg ikke har vært sikker på meg selv. Nå har jeg derimot funnet meg selv, noe som gjør det lettere å slippe folk innpå seg, sier hun til Seher.no.

Lene Alexandra er en travel dame med mange baller i lufta. I tillegg til jobben som personlig trener og den nye nettserien, har hun fremdeles tid til å fostre musikkinteressen.

- Jeg har jobbet med utviklingen av mitt musikalske uttrykk og nærmer meg utgivelsen av en EP i 2012.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nå får hun eget realityshow
Se videointervju her!


[obj:media:10382]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer