Scott Disick:

- Tar avstand fra Kardashian-familien

Scott Disick vil ta avstand for å prosessere eksens forlovelse.

AVSTAND: Scott Disick skal nå ha tatt avstand fra Kardashian-familien etter eksen Kourtneys forlovelse med Travis Barker. Han har særlig hatt et tett forhold til Khloé Kardashian (t.v.). Foto: Broadimage / shutterstock / NTB
AVSTAND: Scott Disick skal nå ha tatt avstand fra Kardashian-familien etter eksen Kourtneys forlovelse med Travis Barker. Han har særlig hatt et tett forhold til Khloé Kardashian (t.v.). Foto: Broadimage / shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Natt til mandag norsk tid fridde Travis Barker (45) til Kourtney Kardashian (42) og tok dermed forholdet et stort steg videre.

Nyheten ble først kunngjort på Instagram, hvor Kourtney delte bilder fra frieriet med teksten «For alltid». Et par dager senere delte hun flere bilder fra frieriet.

Scott Disick (38), som var i et turbulent forhold med Kourtney i rundt ti år, har ikke lagt skjul på sin misnøye med eksens nye forhold.

I løpet av Scotts forhold med Kourtney fikk de tre barn sammen: Mason (11), Penelope (9) og Reign (6). Han ble også veldig nære resten Kardashian-familien.

OVERRASKER:Kourtney Kardashian overrasker som skuespiller i Netflix nye film «He's all that». Video: Se og Hør/Netflix Vis mer

Nå skal han imidlertid ha valgt å distansere seg fra reality-familien for å prosessere eksens forlovelse.

- Han forstår at det ikke er Kourtneys jobb eller Travis sin jobb å gjøre ham komfortabel med dette. Det er jobben hans, og hvis han skal være medforelder med Kourtney, som han har vært, må han prosessere dette og slutte fred med det, sier en kilde til People.

Må konfrontere ubehaget

Ifølge Peoples kilde handler ikke dette om familien eller Kourtney, men om at Scott trenger litt tid alene for å behandle det som har skjedd.

- Scott har egentlig ikke ønsket å forholde seg til Travis og Kourtney, fordi han ikke følte at han måtte gjøre det, sier kilden videre til People.

DRØY: Khloé Kardashian sin reklamefilm for Good American var for drøy for TV. Video: Steffen Pettersen/Se og Hør Vis mer

Kilder har i tillegg hevdet at realitystjernen er «fra seg» etter forlovelsesnyheten. Han skal også ha tenkt at forholdet ville være kortvarig og skal ha sett på det som uformelt.

- Men det skjedde ikke, og nå blir han tvunget til å håndtere det, noe som er ubehagelig. Han vet at han må konfrontere ubehaget og komme forbi det, avslutter kilden.

Ekskona reagerte

Forholdet mellom den eldste Kardashian-søsteren og «Blink-182»-trommisen ble bekreftet i januar i år.

Kourtneys eks er ikke den eneste som reagerer på forlovelsen. Mellom 2004 og 2008 var Barker gift med den amerikanske modellen og skuespilleren Shanna Moakler (46). De fikk sønnen Landon (17) og datteren Alabama (15) sammen.

SÅRET: Scott Disick forteller Kourtney Kardashian at han blir såret når hun er med andre. Video: Bilder fra HayU hos TV 2 Sumo. Vis mer

Bare kort tid etter at forlovelsesnyheten kom, delte 46-åringen et innlegg på Instagram. Dét er det flere som har tolket som et stikk til eksen, ifølge Us Weekly.

I et innlegg på Instagrams historiefunksjon delte nemlig Moakler flere kryptiske sitater.

«Midlertidig stengt for spirituelt vedlikehold», delte hun.

I et annet innlegg siterte hun rapperen Tupac, og skrev:

«Tupac sa en gang: Før du spør hvorfor noen hater deg, spør deg selv hvorfor du bryr deg».

LES OGSÅ: Khloé Kardashian: - De tror de er søsken

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer