Tar Aguilera i forsvar mot mobberne

The Voice-kollega Adam Levine har sett seg lei av folk som mobber popstjernen.

GOD STEMNING: Adam Levine og Christina Aguilera har blitt gode venner etter at de to denne høsten har jobbet side om side på amerikanske The Voice. Foto: All Over Press
GOD STEMNING: Adam Levine og Christina Aguilera har blitt gode venner etter at de to denne høsten har jobbet side om side på amerikanske The Voice. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Christina Aguilera (31) har etter at hun ble mor til lille Max for 4 år siden forandret kroppsfasong fra radmager til formfull.

I Hollywood har Aquileras «nye» kropp utløst ramaskrik blant folket, og popstjernen har fått slengt etter seg den ene bemerkningen etter den andre.

Men «Beautiful»-sangerinnen lar seg ikke pille på nesen, og har ved flere anledninger gått ut og hyllet sin egen kropp.

Nå får hun støtte av The Voice-kollega Adam Levine (33) som har sett seg lei av slengbemerkningene.
 
- Det som er greia med vår kultur akkurat nå, og da spesielt innenfor kjendisverdenen er at folk føler at de bare kan slenge ut med alt mulig rart om andre. Christina har fått mye tyn den siste tiden, og det gjør meg forbanna. Det er ikke kult, og jeg forsvarer når folk sier sånne ting som de egentlig ikke har noe med, forteller Levine til People.

33-åringen, som er vokalist i Maroon 5, har de siste årene vært mentor i talentshowet The Voice, hvor også Aguilera har vært med denne høsten.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Christina Aguilera elsker å vise frem kløften

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer