Tom Hardy:

Tapte veddemål mot Leonardo DiCaprio

Nå må han tatovere seg.

STRAFF: Leonardo DiCaprio har bestemt at Tom Hardy må tatovere «Leo vet alt» et sted på kroppen som allerede er tildekt av mye blekk. Foto: NTB Scanpix.
STRAFF: Leonardo DiCaprio har bestemt at Tom Hardy må tatovere «Leo vet alt» et sted på kroppen som allerede er tildekt av mye blekk. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

SEOGHØR.NO: Mens Hollywood-stjernene Tom Hardy (39) og Leonardo DiCaprio (42) spilte bitre fiender i den prisbelønte filmen «The Revenant», har de i virkeligheten knyttet et nært vennskap.

Dramaet sikret Leonardo sin første Oscar-statuett da han stakk av med den gjeve prisen for «Beste mannlige hovedrolle».

Før nominasjonene ble kjent inngikk Hardy og DiCaprio et veddemål.

«Titanic»-stjernen var nemlig sikker på at kompisen ville bli nominert for Oscar i kategorien «Beste birolle» i dramaet, noe Hardy selv ikke hadde troen på.

Vinneren av veddemålet skulle få velge en tatovering til taperen.

Saken fortsetter under bildet.

OSCAR-NOMINERTE: Tom Hardy som John Fitzgerald og Leonardo DiCaprio som Hugh Glass i dramaet «The Revenant». Foto: Scanpix.
OSCAR-NOMINERTE: Tom Hardy som John Fitzgerald og Leonardo DiCaprio som Hugh Glass i dramaet «The Revenant». Foto: Scanpix. Vis mer

Nevnte kompisen i takketalen

Da nominasjonene ble offentliggjort vant Leonardo veddemålet, og nå avslører Tom, som har utsatt straffen i nesten ett år, hva han må gravere huden med.

- Jeg har ikke gjort det enda fordi tatoveringen suger, forteller han til Esquire, ifølge Contactmusic.com.

- Leo skrev med en skikkelig stygg håndskrift: «Leo vet alt». Haha! Jeg svarte: «Ok, jeg skal gjøre det, men du må skrive teksten penere».

Hardy, som tapte Oscar-statuetten til Mark Rylance (56) for hans prestasjon i «Bridge of Spies», innrømmer videre at han aldri har sett på seg selv som en skuespiller som vil bli hedret med en Oscar.

- Jeg har aldri forventet å bli ønsket velkommen til et slikt arrangement. Jeg har alltid følt meg litt som en «Bad Boy», så jeg trodde ikke jeg kom til å bry meg. Men da jeg ble nominert tenkte jeg: «Oh yeah! Jeg tar gjerne med meg en sånn staute hjem».

Saken fortsetter under bildet.

TALENTFULLE: I 2010 spilte Leo og Tom også mot hverandre i suksessfilmen «Inception». Her er duoen i en scene sammen med Joseph Gordon-Levitt.
TALENTFULLE: I 2010 spilte Leo og Tom også mot hverandre i suksessfilmen «Inception». Her er duoen i en scene sammen med Joseph Gordon-Levitt. Vis mer

Da DiCaprio holdt takketalen etter å ha mottatt sin Oscar rettet han en spesiell hilsen til sin gode venn.

- «The Revenant» er et produkt av den utrettelige innsatsen til fantastiske skuespillere og crewet som jeg fikk muligheten til å jobbe sammen med, sa Leo før han omtalte Hardy som sin «bror».

- Tom, ditt brennende talent på skjermen kan kun bli overgått av ditt vennskap utenfor skjermen, skrøt han.

LES OGSÅ: Tom Hardy: - Jeg hadde solgt moren min for en klump med crack