STRAFF: Leonardo DiCaprio har bestemt at Tom Hardy må tatovere «Leo vet alt» et sted på kroppen som allerede er tildekt av mye blekk. Foto: NTB Scanpix.
STRAFF: Leonardo DiCaprio har bestemt at Tom Hardy må tatovere «Leo vet alt» et sted på kroppen som allerede er tildekt av mye blekk. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Tom Hardy:

Tapte veddemål mot Leonardo DiCaprio

Nå må han tatovere seg.

Publisert

SEOGHØR.NO: Mens Hollywood-stjernene Tom Hardy (39) og Leonardo DiCaprio (42) spilte bitre fiender i den prisbelønte filmen «The Revenant», har de i virkeligheten knyttet et nært vennskap.

Dramaet sikret Leonardo sin første Oscar-statuett da han stakk av med den gjeve prisen for «Beste mannlige hovedrolle».

Før nominasjonene ble kjent inngikk Hardy og DiCaprio et veddemål.

«Titanic»-stjernen var nemlig sikker på at kompisen ville bli nominert for Oscar i kategorien «Beste birolle» i dramaet, noe Hardy selv ikke hadde troen på.

Vinneren av veddemålet skulle få velge en tatovering til taperen.

Saken fortsetter under bildet.

OSCAR-NOMINERTE: Tom Hardy som John Fitzgerald og Leonardo DiCaprio som Hugh Glass i dramaet «The Revenant». Foto: Scanpix.
OSCAR-NOMINERTE: Tom Hardy som John Fitzgerald og Leonardo DiCaprio som Hugh Glass i dramaet «The Revenant». Foto: Scanpix. Vis mer

Nevnte kompisen i takketalen

Da nominasjonene ble offentliggjort vant Leonardo veddemålet, og nå avslører Tom, som har utsatt straffen i nesten ett år, hva han må gravere huden med.

- Jeg har ikke gjort det enda fordi tatoveringen suger, forteller han til Esquire, ifølge Contactmusic.com.

- Leo skrev med en skikkelig stygg håndskrift: «Leo vet alt». Haha! Jeg svarte: «Ok, jeg skal gjøre det, men du må skrive teksten penere».

Hardy, som tapte Oscar-statuetten til Mark Rylance (56) for hans prestasjon i «Bridge of Spies», innrømmer videre at han aldri har sett på seg selv som en skuespiller som vil bli hedret med en Oscar.

- Jeg har aldri forventet å bli ønsket velkommen til et slikt arrangement. Jeg har alltid følt meg litt som en «Bad Boy», så jeg trodde ikke jeg kom til å bry meg. Men da jeg ble nominert tenkte jeg: «Oh yeah! Jeg tar gjerne med meg en sånn staute hjem».

Saken fortsetter under bildet.

TALENTFULLE: I 2010 spilte Leo og Tom også mot hverandre i suksessfilmen «Inception». Her er duoen i en scene sammen med Joseph Gordon-Levitt.
TALENTFULLE: I 2010 spilte Leo og Tom også mot hverandre i suksessfilmen «Inception». Her er duoen i en scene sammen med Joseph Gordon-Levitt. Vis mer

Da DiCaprio holdt takketalen etter å ha mottatt sin Oscar rettet han en spesiell hilsen til sin gode venn.

- «The Revenant» er et produkt av den utrettelige innsatsen til fantastiske skuespillere og crewet som jeg fikk muligheten til å jobbe sammen med, sa Leo før han omtalte Hardy som sin «bror».

- Tom, ditt brennende talent på skjermen kan kun bli overgått av ditt vennskap utenfor skjermen, skrøt han.

LES OGSÅ: Tom Hardy: - Jeg hadde solgt moren min for en klump med crack

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer