«Farmen kjendis»:

Tapte på målstreken: - Urettferdig

Øyunn Krogh tapte «Farmen kjendis»-finalen. Nå røper hun hva hun synes om vinneren.

VINNER: Dette er vinneren av «Farmen Kjendis» 2022. Reporter: Celina Morken. Video: Thea Hope/Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter seks uker på Bøensætre gård er årets «Farmen kjendis»-sesong ved veis ende, og Isak Dreyer (27) kunne slippe jubelen løs etter å ha slått tidligere «Sommerhytta»-vinner Øyunn Krogh (26) på målstreken.

Overfor Se og Hør legger ikke Krogh skjul på at det er surt å havne på andreplassen.

- Selvfølgelig er det leit å ikke vinne. Herregud, det hadde vært helt fantastisk å slå Isak. Jeg tror det hadde vært et av de største øyeblikkene i livet mitt, sier hun, og legger til:

- Men det er greit med andreplass.

TAPTE: Øyunn og Isak etter finalen. Foto: Alex Iversen/TV 2
TAPTE: Øyunn og Isak etter finalen. Foto: Alex Iversen/TV 2 Vis mer

Konkurranseinstinkt

Til tross for at den 26 år gamle TV-profilen tilsynelatende tar tapet med knusende ro, har hun gjennom hele deltakelsen vært åpen om at hun ville vinne konkurransen.

- Det er det som er så overraskende. Sånn som nå så går det fint, men når jeg står midt i det så gir jeg alt. Jeg var på, jeg var klar. Men Isak tok den her. Han tok to mer enn meg, det er viktig å få frem, mener hun.

Krogh hadde pugget gårdsboken, men innrømmer at hun ikke kunne spørsmålene som ble servert under finalen.

SLÅTT PÅ MÅLSTREKEN: Den tredje og siste finalisten var klar for finale av «Farmen Kjendis» 2022. Video: Rød Løper Vis mer

Brøt avtale

26-åringen fikk svært mye oppmerksomhet i den siste uka før finalen. Den gang valgte hun nemlig å se bort fra en avtale med de andre deltakerne da det kom til valg av førstekjempe.

Valget hennes satte sinnet i kok hos flere, og på spørsmål om hun var en taktiker inne på gården, svarer hun:

- Jeg vil si i den form av at det har vært damekamp hver uke, og jeg har sørget for at jeg ikke har blitt sendt ut på kjempehyttene. Utover det har jeg ikke vært taktiker før i uke fem da jeg valgte Heine (Heine Totland journ.anm) som førstekjempe.

SPILLERE: Både Isak og Øyunn har innrømmet at de spilte spillet under gårdsoppholdet. Foto: Alex Iversen/TV 2
SPILLERE: Både Isak og Øyunn har innrømmet at de spilte spillet under gårdsoppholdet. Foto: Alex Iversen/TV 2 Vis mer

Smuglevarer

Se og Hør har tidligere skrevet om fylleskandale på Bøensætre gård, og hvordan enkelte deltakere fikk smuglet inn en rekke godsaker fra utsiden.

Krogh synes det er urettferdig at vinneren blant annet har spist kebab under oppholdet.

Det ble full klinsj mellom Øyunn Krogh og Niklas Baarli etter førstekjempevalget på «Farmen kjendis». Video: TV 2/Steffen Pettersen Vis mer

- Det er urettferdig, selvfølgelig. Hadde det vært opp til meg hadde han vært disket for lengst. Men her er han. Han har lurt systemet og da er det vel fortjent.

Samtidig påpeker hun at hun som nevnt ovenfor har spilt spillet selv, og at hun derfor ikke kan «hate» motstanderen for at han har gjort det samme.

- Hvis ikke jeg skulle vinne er det like så greit at det var han. Men det hadde vært stort å slå han, ass. Han er fantastisk fyr. Han virker iskald, men er glovarm, fortsetter hun.

STYGT SKADD: Under «Farmen Kjendis» aller siste ordinære tvekamp denne sesongen, klarte en av deltakerne å skade seg stygt etter tvekampen. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

Dette hadde hun gjort med premien

På spørsmål om hva som har vært den største utfordringen for Krogh på gården, trekker hun frem maten deltakerne har spist de siste seks ukene.

- Det at noen tar fra deg kontroll over hva du spiser, har for meg vært dødsutfordrende, sier hun.

UTFORDRENDE: Øyunn innrømmer at det var flere spørsmål hun ikke kunne. Foto: Alex Iversen/TV 2
UTFORDRENDE: Øyunn innrømmer at det var flere spørsmål hun ikke kunne. Foto: Alex Iversen/TV 2 Vis mer

- Jeg trenger kontroll over hva jeg spiser for å takle min sinnstilstand. Det har ikke vært for lite mat, men vi har spist tre måltider hver dag og de har vært svære. For en som synes at det kan være vanskelig har det helt klart vært utfordrende.

- Hva hadde du gjort hvis du vant bilen?

- Hvis jeg hadde vunnet bilen hadde jeg solgt den med en gang, for jeg er keen på leilighet. Å få skaffet meg noe egenkapital hadde vært helt gull, svarer hun.

I TALE: På «Farmen Kjendis» har man sett Sophie Elise og Isak bli nære hverandre. Nå forteller Isak Dreyer hva som er status mellom dem. Video: Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: - Ubehagelig når det kommer trusler om vold

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer