DØDE: Farrah Fawcett døde torsdag morgen. Foto: Stella Pictures
DØDE: Farrah Fawcett døde torsdag morgen. Foto: Stella PicturesVis mer

Tapte mot kreften

Farrah Fawcett ble bare 62 år gammel.

SEHER.NO: Farah Fawcett døde torsdag morgen, 62 år gammel.

Ifølge x17online skal Fawcett ha vært omringet av venner og familie på St. Joseph Health Center i Los Angeles da hun gikk bort.
Se bilder fra Farrahs liv nederst i saken.

Skuespilleren fikk diagnosen endetarmskreft i januar 2006, men ble senere erklært helt frisk. Men plutselig slo kreften voldsomt tilbake, og "Charlies Angels"-stjernen fikk et tilbakefall av kreft i mai 2007, og etter det gikk det sakte men sikkert én vei.

Meldingen om at Farrah har tapt kampen mot kreften kommer bare dager etter at det ble kjent at kjæresten, Ryan O'Neill (68) skal ha fridd og fått ja fra henne.

Torsdag sendte O'Neill ut en uttalelse til US Magazine, hvor han uttrykte sorgen over tapet på kjæresten.

"Etter en lang og modig kamp mot kreften, gikk vår kjære Farrah bort. Selv om dette er en ekstremt vanskelig tid for familie og venner, trøster vi oss med alle de fine stundene vi delte med Farrah gjennom årene, og viten om at livet hennes bragte glede til så mange folk rundt om i verden".

Også magasinet People mottok et uttalelse fra O'Neill torsdag.

"Hun er borte. Hun tilhører alderen nå. Nå er hun med mor og søster og hennes Gud. Jeg elsket henne med hele mitt hjerte. jeg kommer til å savne henne veldig, veldig mye. Hun var inn og ut av bevissthet. Jeg snakket med henne gjennom hele natten. Jeg fortalte henne hvor mye jeg elsket henne. Hun er på et bedre sted nå."

Meldingen om at Fawcett har tapt kampen mot kreften, kommer bare dager etter at det ble kjent at kjæresten hadde bedt henne om å gifte seg med ham, og fått ja.

- Jeg har spurt henne om hun vil gifte seg med meg, og hun sa ja, fortalte 68-åringen i et intervju med ABC tidligere denne uken.

O'Neill snakket for første gang ut om sykdommen til sin kjære Farrah i mai, da de innså at det gikk mot slutten for skuespillerinnen.

- Det er en kjærlighetshistorie. Jeg vet bare ikke hvordan jeg skal spille i denne. Jeg kommer ikke til å kjenne igjen verden uten henne, uttalte Ryan O'Neal den gang.

I mai fortalte TV-stjernen selv om kreften i en sterk NBC-dokumentar som hun lagde sammen med vennen Alana Stewart.

Fawcett bestemte seg for å la kamera gå for å vise kreftens usminkede ansikt.

- Hun ville få fram sannheten. Det var ganger jeg stoppet å filme fordi jeg synes det var for personlig, men hun sa: "Dette er hva folk går igjennom med kreft. Film det". Og da gjorde jeg det, har Stewart fortalt.

Fawcett startet sin karriere som missekonkurrent i Texas, før hun flyttet til Hollywood på 60-tallet, men stjernen vil nok bli husket best fra sin rolle som Jill Munroe i den opprinnelige "Charlies Angels"-serien.
Se bilder fra Farrahs liv under:

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

POPULÆR TRIO: Farrah ble kejndis over natten etter sin rolle i "Charlies Angels". Foto: Stella Pictures
LEGENDARISK: Farrah Fawcett (til venstre) var en del av den originale Charlie Angels-serien sammen med Jaclyn Smith og Kate Jackson. Her avbildet med sitt legendariske hår i 1976. Foto: AP/Scanpix
DØDE: Farrah Fawcett døde torsdag morgen. Foto: AP/Scanpix
TAPTE KAMPEN: Etter flere års kamp mot endetarmskreft, døde Fawcett torsdag morgen. Foto: AP
JÆRESTER: Meldingen om at Fawcett har tapt kampen mot kreften, kommer bare dager etter at det ble kjent at kjæresten hadde bedt henne om å gifte seg med ham, og fått ja. Foto: STELLA PICTURES
SØREGER: Fawcetts kjæreste, Ryan O'Neill (68). Foto: All Over Press
FELLES SØNN: Fawcett etterlater seg sønnend Redmond. Foto: All Over Press
TV.-STJERNE: Fawcett startet sin karriere som missekonkurrent i Texas, før hun flyttet til Hollywood på 60-tallet, men stjernen vil nok bli husket best fra sin rolle som Jill Munroe i den opprinnelige "Charlies Angels"-serien. Foto: STELLA PICTURES
LAGDE DOKUMENTAR: I mai fortalte TV-stjernen selv om kreften i en sterk NBC-dokumentar som hun lagde sammen med vennen Alana Stewart. Foto: All Over Press
IKON: Farrah ble nærmest gjort ikonisk for sin karakteristiske, lyse manke. Foto: All Over Press