Tapte kampen om barna

«Gossip Girl»-stjernen fortviler etter at barnefaren nekter å sende sønnen og datteren tilbake til USA.

KJEMPER FOR Å FÅ SE BARNA: Skuespilleren Kelly Rutherford fortviler etter at eks-mannen har fått rettens tillatelse til å beholde deres sønn Hermes (bildet) og datter Helena i Frankrike, langt fra hennes bosted i USA. Foto: Stella Pictures
KJEMPER FOR Å FÅ SE BARNA: Skuespilleren Kelly Rutherford fortviler etter at eks-mannen har fått rettens tillatelse til å beholde deres sønn Hermes (bildet) og datter Helena i Frankrike, langt fra hennes bosted i USA. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Allerede før «Gossip Girl»-skuespilleren Kelly Rutherford (43) fødte deres datter Helena for tre år siden, hadde hun varslet at hun ville skilles fra sin tyske ektemann Daniel Giersch.

Det ble starten på en lang og bitter strid om foreldreretten, som nå har nådd et nytt klimaks.

Daniel skal ifølge Daily Mail ha tatt med Helena (3) og hennes storebror Hermes (5) til Frankrike, og er uvillig til å ta med barna til USA.

Ikke gyldig visum
Giersch hevder han ikke lenger har et gyldig visum for å dra til USA, i tllegg har han fått rettens medhold i at han kan ha barna boende hos seg i Frankrike.

Dommen kom som et sjokk på Rutherford, som selv om hun er blitt tilkjent delt omsorgsrett, frykter at hun på grunn av sin karriere i Hollywood, ikke vil få tid til noe annet enn sporadise besøk til Europa.

Vil anke dommen
Skuespilleren - som har rollen som Lily van der Woodsen i «Gossip Girl» - har allerede varslet at hun vil anke dommen, ifølge Daily Mail.

Den bitre rettssaken kommer i tillegg til søksmålet Rutherford har hengende over hodet fra sin tidligere privatdetektiv Edward Banach.

Banach hevder han fortsatt har til gode rundt 150 000 kroner etter at han overvåket Rutherfords eks-mann i forbindelse med skilsmisseoppgjøret.

Hevder han ikke fikk være med på fødselen

Eks-mannen Giersch har tidligere hevdet at Rutherford har gjort det hun kan for å gjøre livet vanskelig for ham og barna, blant annet da hun ikke lot ham få være tilstede da datteren ble født.

Rutherford avviser imidlertid dette via sin talskvinne Jill Fritzo.

- Legen ville ikke ha noen i rommet. Daniel ble varslet med en gang det var over, og ble straks invitert til å komme inn for å møte datteren, sier hun til Daily Mail.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Saksøkes av privatdetektiv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer