Tapte kampen mot kreften

Apple-gründer Steve Jobs er død.

FANSEN I SORG: Apple-kunder har lagt ned store mengder blomster og minnekort utenfor firmaets hovedkvarter i USA etter at nyheten om Steve Jobs' død ble kjent. Foto: All Over Press
FANSEN I SORG: Apple-kunder har lagt ned store mengder blomster og minnekort utenfor firmaets hovedkvarter i USA etter at nyheten om Steve Jobs' død ble kjent. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  En av verdens fremste gründere innen databransjen, Apple-sjefen Steve Jobs, døde onsdag etter langvarig kamp mot sin kreftsykdom.

Jobs - som de siste årene blant annet har vært med på å lansere suksesser som Apple-produktene Ipod, Iphone og Ipad - trakk seg i august tilbake fra sjefsstillingen i Apple av helsemessige årsaker.

Nyheten om dødsfallet har ført til sorg blant mange fans av Apples produkter verden over og USAs president Barack Obama er bare en av mange politikere, næringslivsledere og kjendiser som har hyllet Jobs, etter at nyheten om dødsfallet ble kjent.

– Han forandret livene våre, redefinerte hele bransjer og oppnådde en av de sjeldneste bragdene i menneskets historie: Han forandret måten hver og en av oss ser verden på, sa Obama ifølge NTB.

Jobs ble 56 år gammel.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ba foreldrene skille seg