Channing Tatum:

Tapte i spill - publiserte nakenbilde på Instagram

- Jeg tror du akkurat fikk internett til å kollapse.

FORELSKET: I litt over ett år har Channing Tatum og Jessie J blitt koblet til hverandre. Her er de hånd i hånd i Londons gater tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: I litt over ett år har Channing Tatum og Jessie J blitt koblet til hverandre. Her er de hånd i hånd i Londons gater tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Siden oktober i fjor har Channing Tatum (39) datet artisten Jessica Cornish (31), bedre kjent som Jessie J.

I starten kunne det virke som om duoen prøvde å holde forholdet skjult. Etter hvert som månedene har gått og følelsene har utviklet seg, har paret vist seg stadig oftere sammen og har ved flere anledninger hyllet hverandre i sosiale medier.

«Fuck my life»

Onsdag fikk «Magic Mike»-fansen seg en svært hyggelig overraskelse da de logget på Instagram. Da hadde nemlig kjekkasen postet et bilde av seg selv hvor han står kliss naken i dusjen og viser frem sin veldreide kropp. Hans edle deler er kun tildekket av hendene.

Årsaken til at Channing har delt nakenbildet med sine over 17 millioner følgere, forklarer han selv i bildeteksten.

- Jeg tapte i Jenga for Jessica Cornish. Taperen (meg) måtte poste et bilde den andre personen (Jessica Cornish) valgte … Fuck my life … Jeg skal aldri spille Jenga med henne igjen, skriver Channing sammen med bildet som kjæresten har tatt av ham.

Kort forklart er Jenga en rekke klosser stablet oppå hverandre, hvor det er om å gjøre å trekke ut en brikke uten å få tårnet til å rase sammen.

Enorm interesse

Det dristige bildet har fått nærmere tre millioner likes og nesten 150.000 kommentarer.

Jessie J skriver blant annet «Sharing is caring» i kommentarfeltet, noe som fansen virker å være helt enig i ettersom denne kommentaren alene har fått over 44.000 likes.

Flere kjendiser synes stuntet er morsomt, og har engasjert seg under bildet.

- Jeg tror du akkurat fikk internett til å kollapse, fleiper modell og skuespiller Olivia Culpo (26).

- Bahahahaha, ler Olivia Munn (38), som blant annet spilte mot Tatum i «Magic Mike».

- Åh, sier «Modern Family»-stjernen Sarah Hyland (28).

- Fy flate, se på de LÅRMUSKLENE!!!!! skryter skuespiller Dax Shepard (44).

Halle Berry (52) har på sin side kommentert med to emoji som ler så de gråter og en hodeskalle.

Saken fortsetter nedenfor.

Emosjonell gratulasjon

Channing og Jessie har hittil ikke uttalt seg om forholdet offisielt, men da sangfuglen fylte 31 år i mars, postet skuespilleren en søt bursdagshyllest til kjæresten på Instagram.

- Ønsker deg en lykkelig dag fylt med kjærlighet og lys. Du kom inn i verden på denne dagen og satte fyr på den. Du har velsignet øynene, ørene, hjertene og livene våre, skrev han og la til:

- Tusen takk for at du er deg selv. Du er så veldig spesiell. Gratulerer med dagen, baby.

Lykkelige på hver sin kant

I april var det et år siden nyheten om at Channing Tatum og Jenna Dewan skulle skilles ble kjent.

Paret hadde da vært gift i ni år, og sammen har de datteren Everly på fem.

Bruddet kom som et sjokk på mange.

Duoen ble nemlig ved flere anledninger omtalt som «det perfekte paret», og hadde til stadighet vært svært offentlige med kjærlighetserklæringer til hverandre.

Jenna og Channing møttes og forelsket seg i 2005, under innspillingen av den romantiske dansefilmen «Step Up». Tre år senere giftet de seg i Malibu i Los Angeles.

Etter bruddet har eksene kommet til enighet på alle punkter og søkt om endelig skilsmisse, og i tillegg har de begge funnet lykken på nytt.

Mens Tatum altså dater Jessie J, så har Jenna funnet lykken med skuespilleren Steve Kazee (43).

STILSKIFTE: Skuespiller Channing Tatum, blant annet kjent fra «Magic Mike», har den siste tiden gjennomgått et dramatisk stilskifte. Det faller ikke helt i smak hos alle. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg følte det var litt upassende

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer