Jørgine Massa Vasstrand:

Tapte i retten: - Får ingen erstatning

Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand tapte i retten etter at hun gikk til søksmål etter skjeggkre-funn i ny bolig.

TAPTE: Fredag ettermiddag ble det kjent at Jørgine Massa Vasstrand tapte kampen om skjeggkre-erstatning. Foto: TV 2
TAPTE: Fredag ettermiddag ble det kjent at Jørgine Massa Vasstrand tapte kampen om skjeggkre-erstatning. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne måneden ble det kjent at toppblogger og TV-profil Jørgine Massa Vasstrand (29), kjent under aliaset «Funkygine», og ektemannen, fotballspiller Morten Sundli (28), skulle møte opp i Oslo tingrett etter en konflikt om et boligkjøp på Torshov i Oslo.

Etter at Sundli og Vasstrand oppdaget skjeggkre i sin nykjøpte leilighet, gikk de til søksmål mot tidligere eier, og krevde prisavslag og erstatning på 634 000 kroner.

I dag tapte ekteparet i retten, etter at domstolen mener at reklamasjonen ikke ble gjort innen tidsfristen, skriver Nettavisen.

Ifølge avisen må ekteparet betale boligeierens saksomkostninger etter skjeggkre-tap.

Uenige

Helt siden det ble kjent at Vasstrand og Sundli gikk til søksmål mot tidligere boligeier, har partene vært uenige.

Selgeren trodde opprinnelig at det var sølvkre som hadde invadert boligen, ifølge sluttinnlegget. Etter funn av skjeggkre, mener bloggeren og ektemannen at leiligheten er i vesentlig lavere stand enn de var blitt forelagt.

Tvisten er også tidligere blitt omtalt av TV 2.no.

- Skjeggkre har vært til stede i leiligheten i selgers eiertid, og vi kan ikke se at det foreligger noen rimelig grunn til at selger skulle være ukjent med dette, skrev ekteparet i sluttinnlegget, ifølge DN.

Hittil har verken Sundli eller Vasstrand kommentert resultatet av rettsaken.

JULETÅRER: Blogger Jørgine Massa Vasstrand skulle feire jul på uvant vis i 2018. Det hadde hun imidlertid blandede følelser rundt. Vis mer Vis mer

Populær blogger

Vasstrand regnes som en av Norges største bloggere.

Det var i 2013 at 29-åringen, best kjent under aliaset «Funkygine», begynte å legge ut treningsvideoer med barna sine Sokrates og Filippa.

Lite visste hun den gang hvilken kjedereaksjon av hendelser det ville utløse. Fem år senere har 29-åringen født nok et barn. Vasstrand har også giftet seg på nytt. Hun har sjonglert familieliv, tv-innspillinger, blogging, treningsreiser, workshops og bokutgivelse - for å nevne noe.

LES OGSÅ: - Jeg har ikke skjønt før i ettertid hvor jævlig jeg var

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer