Tapte en million?

Sørlandshytte med gedigen tomt og strandlinje var ikke noe for John Arne Riise.

FOTBALLHELT: John Arne kjøpte og solgte hytta usett. Foto: Morten Eik, Se og Hør
FOTBALLHELT: John Arne kjøpte og solgte hytta usett. Foto: Morten Eik, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nylig ble John Arne Riises (25) hytte lagt ut for salg for 3,9 millioner kroner – 600.000 under takst. Uten at fotballhelten har sett den.


- Hytta har forfalt ute og inne, men den kan bli veldig flott. Eiendommen er stor og fin, så hytta har bra potensial, forteller daglig leder i ABCenter Fritid, Claus Eftevaag til TV 2 Nettavisen.

Prisantydningen lå på 4,5 millioner kroner, men etter et par måneders venting så Liverpool-helten seg nødt til å senke prisen med over en halv million. Tomten er 4,6 mål og rommer en enorm plen som vender inn mot Kaldvellfjorden ved Lillesand. I følge prospektet kommer den forfalne idyllen med to soverom, stue med fjordutsikt, stabbur og sjøbu.

John Arne kjøpte hytta usett i 2003 - for 4,9 millioner kroner. I følge Eftevaag har ålesunderen trolig aldri besøkt hytta. Megleren vil ikke ut med hvor mye den nye eieren punget ut, men Riise kan ha tapt en million kroner på spontankjøpet. En dråpe i havet for rødtoppen, med andre ord.
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer