Tapte en halv million kroner

- Jeg gir meg ikke, sier Christer Falck om sitt tapsprosjekt.

NYTT PROGRAM: Christer Falck er programleder for «Robinsonekspedisjonen vinter» på TV3, men jobber med en rekke prosjekter ved siden av TV-jobbingen. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no
NYTT PROGRAM: Christer Falck er programleder for «Robinsonekspedisjonen vinter» på TV3, men jobber med en rekke prosjekter ved siden av TV-jobbingen. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no Vis mer
SEOGHØR.NO: Christer Falck (42) startet for to år siden prosjektet Falck Forlag, men bok-businessen har ikke slått an for TV3-programlederen.

Siden han startet forlaget, har Christer tapt hele 500.000 kroner.

- Jeg gir meg ikke, og fortsetter å gi ut bøker, sier Falck til fagbladet Bok & Samfunn ifølge Her og Nå.

Søndag var det premiere på Christers nye program «Robinsonekspedisjonen vinter» på TV3, og ved siden av programleder-jobbingen har 42-åringen en rekke prosjekter.

Falck Forlag har i hovedsak gitt ut bøker om norsk musikk, og Christer forteller til fagbladet at han har drevet tilnærmet postordre for å få bøkene ut til kundene.

Dette er derimot ikke første gang den musikk-elskende programlederen opplever et økonomisk tap på et av sine prosjekter.

Da Christer Falcks store idol Prince fylte 50 år, fikk han med seg en rekke norske artister på en hyllest til popkongen på en CD-boks. Falck brukte flere hundretusen kroner på prosjektet, men etter et krav fra advokatene til Prince måtte han gi opp planene.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  - Var redd det ikke skulle bli sexy nok