Martine Lunde:

Tapte 200 000 på leasingbil

Blogger Martine Lunde har leaset en bil i tre år uten å bruke den. 24-åringen har nemlig ikke lappen.

DYR AFFÆRE: Martine Lunde gikk til anskaffelse av en splitter ny bil for tre år siden. Det viste seg å bli en svært dyr affære. Foto: TV 2
DYR AFFÆRE: Martine Lunde gikk til anskaffelse av en splitter ny bil for tre år siden. Det viste seg å bli en svært dyr affære. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert

Blogger og TV-profil Martine Lunde (24) er en dame med mange jern i ilden. De senere åra har hun vært å se både i «Farmen Kjendis» og «Skal vi danse», og hun har også vært programleder for sminkeserien «Glow Up».

Derfor er det kanskje ikke så rart at 24-åringen ikke har hatt flust av tid til å gjøre andre ting - som for eksempel å ta lappen. For noen år siden var Lunde svært nær ved å få sertifikatet, og hun anskaffet til og med en splitter ny bil - som hun nå har leaset i tre år.

PANDEMI: Året ble snudd på hodet for mange av oss da corona inntraff i mars - deriblant Martine Lunde. Video: Rød Løper/TV 2 Sumo Vis mer

Alt lå til rette for at 24-åringen skulle gyve løs på norske veier, men nå har bilen stått mer eller mindre ubrukt i flere år.

- Jeg har leaset en bil i tre år, og betalt seks tusen i måneden, inkludert forsikring. Men nå står den bare der, med mindre Alexander er i Oslo og bruker den, sier hun til Se og Hør.

Planen var at Lunde skulle ta lappen året etter at hun skaffet den nye bilen. Bare teori og langkjøring gjensto. Så dro hun på et lengre opphold til Mexico. Da hun kom tilbake, sto innspillingen av «Farmen Kjendis» for tur. Og da høsten kom, var hun å se i «Skal vi danse».

- Det ble ikke noe av å ta lappen det året, sier Martine Lunde til Se og Hør.

DYR BIL: Martine Lundes nye bil viste seg å bli en dyrkjøpt erfaring. 24-åringen har ikke engang fått kjørt bilen selv. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
DYR BIL: Martine Lundes nye bil viste seg å bli en dyrkjøpt erfaring. 24-åringen har ikke engang fått kjørt bilen selv. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

- Bortkasta penger

Nå har influenseren imidlertid tatt opp kjøretimene igjen. Hun innrømmer likevel at det var med skrekkblandet fryd hun satt seg bak rattet igjen - etter hele to år.

- På den første kjøretimen var jeg redd for mitt eget liv. Det var helt grusomt, sier Lunde, som forsikrer om at hun raskt kom inn i rytmen igjen.

- Men jeg føler meg ikke helt trygg på veien enda, medgir hun.

Martine Lunde og Isabell Eriksen fikk erfare å få et intimt bilde av seg selv spredt på nett. Nå har de tatt kontrollen tilbake. Vis mer

Nå har 24-åringen imidlertid bestemt seg for å kvitte seg med bilen - selv om hun har tatt opp kjøretimene igjen. I begynnelsen av november blir bilen hentet.

- Det er bortkasta penger. Vi hadde ikke trengt den bilen. Den har jo for det meste bare stått der. Jeg har betalt nesten seks tusen hver måned i tre år. Og jeg har ikke engang sittet bak rattet på min egen bil, sier Lunde til Se og Hør.

Det betyr at realitydeltakeren har betalt rundt 200 000 for en bil hun ikke har brukt.

Nå satser Lunde på å endelig få lappen neste år. Da blir hun ikke overrasket om hun går på en lignende bil-smell.

- Kanskje jeg går på en smell til. Det hadde ikke sjokkert meg, sier hun.

FRIERI: Det var flere som sperret opp øynene da de så Aleksander Sæterstøls siste video på Instagram, sammen med kjæresten Martine Lunde. Video: Rød Løper Vis mer

Angrer på leilighetskjøp

Dette er riktignok ikke det eneste «kjøpet» den tidligere «Paradise Hotel»-vinneren angrer på. I juli fortalte 24-åringen til Se og Hør at hun angret på at hun kjøpte sin første leilighet i januar 2019.

Lunde kjøpte nybygg, og halvannet år etter boligkjøpet, er leiligheten langt fra ferdig. Byggingen har blitt utsatt flere ganger, blant annet grunnet coronapandemien.

UENIGE: Blogger Martine Lunde og kjæresten Aleksander Sæterstøl er å se i sesong 11 av «Bloggerne». Selv om paret har vært kjærester i flere år, har de litt forskjellig syn på bryllup. Vis mer

- Det har blitt veldig utsatt, noe som er skikkelig kjedelig. Om ting går etter den nye planen får jeg først ta over i april neste år – 2,5 år etter at jeg kjøpte. Jeg angrer så mye, sa hun til Se og Hør.

Lunde fortalte videre at kjøpet var av det spontane slaget, og at hun bare hadde vært på jakt ei uke da hun slo til.

- Jeg har vært så frustrert over det. Jeg kan ikke forstå hvorfor jeg gjorde det i ettertid. Men det kommer til å være verdt det når den er ferdig. Det er bare ventinga som er så kjip, sa realitydeltakeren.

LES OGSÅ: Skilt etter «Luksusfellen» - får hets

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer