- Tapet av barnet var helt grusomt

Kelly Brook snakker ut om tragedien som rammet dem.

SNAKKER UT: - Vi møtte bare graviditeten på den beste måten vi kunne - som to personer som ikke kjenner hverandre veldig godt i det hele tatt, forteller Kelly Brook, som måtte spontanabortere i femte måned tidligere i år. Foto: All Over Press
SNAKKER UT: - Vi møtte bare graviditeten på den beste måten vi kunne - som to personer som ikke kjenner hverandre veldig godt i det hele tatt, forteller Kelly Brook, som måtte spontanabortere i femte måned tidligere i år. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: I starten av mai ble det kjent at den britiske modellen Kelly Brook (31) hadde spontanabortert i femte måned, knappe to måneder etter at 31-åringens graviditet ble annonsert. 

Brook viste seg knapt offentlig etter spontanaborten, men etter hvert har det gått bedre med den vakre briten. Nå snakker hun også for første gang ut om den tunge tiden.

- Det var helt grusomt, og den hardeste tiden i mitt liv, sier hun til Daily Mail.

De siste månedene har Kelly tilbragt i sitt eget hjem. Der har hun forsøkt å håndtere overveldende øyeblikk av tomhet, tristhet og skyldfølelse.


Kelly Brook har tidligere hatt lange forhold med blant andre Jason Statham og Billy Zane, før hun deretter møtte rugby-esset Danny Cipriani. Etter hvert falt deretter valget på Thom Evans (26).

Paret møttes i desember i fjor på en nattklubb, og det tok ikke lange tiden før hun ble gravid med hans barn.

- Vi hadde en veldig voksen tankegang, og jeg følte meg heldig som hadde møtt noen som jeg stolte på og som var snill, sjenerøs og ansvarlig. Vi møtte bare graviditeten på den beste måten vi kunne - som to personer som ikke kjenner hverandre veldig godt i det hele tatt, forteller hun til nettstedet.

Å bli gravid passet henne utmerket, og de to ble flere ganger fotografert sammen på lykkelige spaserturer i solskinnet - Kelly Brook med en stadig mer voksende babykul på magen.

I mai ble hun imidlertid dessverre sendt til sykehus. Senere mistet hun altså barnet sitt.

- Det hele har vært et komplett drama fordi det å ha barn ikke engang var noe jeg hadde tenkt på. Thom på sin side har bare kjent meg mens jeg har vært gravid - hormonell og så videre - men han var alltid der for meg.


Ifølge den 31 år gamle modellen har derimot tragedien som rammet dem gjort at forholdet deres er sterkere enn noensinne.

- Vi har blitt bestevenner, og vi elsker hverandre svært høyt. Thom er søt, snill og veldig ærlig, sier Kelly Brook til Daily Mail.

I starten av august ble det kjent at paret prøver å bli gravide på ny.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Menn titter på meg som om jeg er dessert