Taper puppene med gaffa

- Jeg har ikke lyst til å holde "peepshow"...

BRUKER GAFFA: Når Lise Karlsnes fredag kveld står på scenen under by:larm, gjør hun det i et dristigere outfit enn dette, og med gaffatape på puppene. Foto: SCANPIX
BRUKER GAFFA: Når Lise Karlsnes fredag kveld står på scenen under by:larm, gjør hun det i et dristigere outfit enn dette, og med gaffatape på puppene. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: Den tidligere "Briskeby"-vokalisten Lise Karlsnes (30) opptrådte torsdag kveld på Parkteatret i Oslo for spesielt inviterte bransjefolk. Men det er fredag kveld det gjelder, når hun skal spille for et kravstort by:larm-publikum.

Og i den anledning er det noen ting som må endres i forhold til den første opptredenen.

- Gaffa på "titsa" i stedet for puppetape. Andre sko. Den ene låten må gå litt kjappere, forklarer Karlsnes overfor VG.

For sangfuglen har ikke lyst til å vise frem noen av sine personlige kroppsdeler, og da er det ifølge Karlsnes naturlig å tape litt. Valget forklarer hun til avisen på denne måten:

- Gaffatape holder bedre når man svetter, og jeg merket det i dag. For puppetapen løsnet litt, og jeg har ikke lyst til å holde "peepshow".


Som soloartist kaller Karlsnes seg for "Lise of the woods".

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Plutselig begynte jeg å gråte