Taper penger på å bli i NRK

Harald Eia og Bård Tufte Johansen hadde tjent mer i andre kanaler.

KUNNE TJENT MER: Bård Tufte Johansen og Harald Eia kunne tjent mer penger på «Brille» dersom programmet ikke gikk på NRK.  Foto: Stella Pictures
KUNNE TJENT MER: Bård Tufte Johansen og Harald Eia kunne tjent mer penger på «Brille» dersom programmet ikke gikk på NRK. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Komikerduoen Harald Eia (46) og Bård Tufte Johansens (42) «Brille» gjør suksess på NRK, men programmet gjør ikke humoristene rike av den grunn.

- Vi blir ikke rike av dette her, sier Eia til Her og Nå.

Harald og Bård driver produksjonsselskapet Funkenhauser sammen og kunne antagelig tjent mer penger dersom de forlot statskanalen til fordel for andre kanaler.

- Det blir mindre penger i kassa ved å være i NRK. Kanskje det blir mer etter hvert.

Eia mener at det kan være lurt å tenke langsiktig og heller tape noe på kort sikt, og forteller til ukebladet at de er trofaste mot NRK fordi de synes det er en god arena for programmet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Tilbake på skjermen etter fødselen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer