Taper millioner

Popstjernen Rihanna må punge ut over 14 millioner kroner for et tapt husprosjekt.

FORTVILER: Popstjernen Rihanna sliter ikke akkurat økonomisk. Likevel syntes hun det svir å punge ut 14 millioner kroner på et tapt husprosjekt. Foto: All Over Press
FORTVILER: Popstjernen Rihanna sliter ikke akkurat økonomisk. Likevel syntes hun det svir å punge ut 14 millioner kroner på et tapt husprosjekt. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: ”We Found Love”-stjernen Rihanna (23) fikk oppfylt sin store boligdrøm da hun i 2009 kjøpte en 970 kvadratmeters luksuseiendom i Beverly Hills til den nette sum av 42 millioner kroner.
 
Men drømmehjemmet viste seg fort å være et mareritt.

Den enorme villaen, som består av blant annet åtte soverom og ti baderom, hadde nemlig store fuktskader grunnet omfattende konstruksjonsfeil.

Problemet toppet seg da Los Angeles i fjor ble utsatt for en kraftig regnbyge, noe som førte til at huset ble oversvømt og ytterligere ødelagt.

Rihanna har forgjeves forsøkt å redde hjemmet sitt ved hjelp av håndtverkere, men til ingen nytte. Nå kaster hun inn håndkleet og selger huset med et tap på 14 millioner.

Men, på tross av at 23-åringen nå må se seg om etter et nytt krypinn, har hun på ingen måte planer om å gi opp kampen mot eiendomsmegleren som solgte henne den eksklusive eiendommen. Hun er nemlig overbevist om at både megler og den tidligere eieren visste om skadene.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Rihanna kastet seg rundt halsen til Lene