ALVORLIG SYK: Paul Newman har fått konstatert lungekreft. Foto: All Over Press
ALVORLIG SYK: Paul Newman har fått konstatert lungekreft. Foto: All Over PressVis mer

Taper kampen mot lungekreften

Filmlegenden Paul Newman tar farvel med venner og familie.

LOS ANGELES (Seher.no): I januar ble det kjent at Hollywood-stjernen Paula Newman (83) hadde blitt operert i hemmelighet for kreft.

Nå avslører The Enquirer at det er lungekreft filmhelten har fått diagnosert og at han har blitt behandlet for sykdommen på Manhatten's Memorial Sloan-Kettering Cancer Center. 

Prognosene skal dessverre ikke se gode ut for den tidligere storrøykeren.

- Han holder på å tape kampen mot lungekreften og forteller den forferdelige nyheten til nære venner. Jeg fikk greie på det da et familiemedlem brøt sammen og fortalte meg at han kom til å dø, sier en kilde tett på "Road to Perdition"-stjernen til avisen.

Newman skal være åpen for å prøve alternativ behandling for å få kreften under kontroll, men alderen kan bli en hindring.

- Han vurderer alle mulige nye behandlingsmåter. Han er svak, men oppegående og aktiv. Så han prøver å kjempe så godt han kan, men når du er 83 år er det begrenset hvor mye krefter du har igjen, sier kilden til The Enquierer.

I 50 år har Newman vært gift med sin kjære kone, Joanne, som nå står stødig ved hans side og hjelper ham gjennom den tøffe tiden. Hun skal blant annet ha oppfordret han til å bruke den siste tiden på å gjøre de tingene han elsker mest.

- Han vil ut på veien igjen for å si farvel til famile og venner, sier en venn av skuespilleren.

Noe en annen kilde også bekrefter.

- Pauls lidenskap er raske biler og familien, spesielt hans hengivne kone Joanne. Derfor ønsker han å bruke mest mulig tid på dem slik at hans siste minner vil være om det han brydde seg mest om før han forlater denne verden.

LES OGSÅ: Slik tilbringer Swayze sin siste tid