SEIER: Ashton og Demi spratt champagnen fredag, etter at Ashton hadde slått CNN i deres Twitter-kappløp.  Foto: © Ustream
SEIER: Ashton og Demi spratt champagnen fredag, etter at Ashton hadde slått CNN i deres Twitter-kappløp. Foto: © UstreamVis mer

- Taper han, må han og Demi vaske bilen min

Spancer Pratt har utfordret Ashton Kutcher til ny Twitter-duell....

SEHER.NO: Fredag spratt Asthon Kutcher (31) champagnen for at han hadde slått nyhetskanalen CNN i kappløpet om å bli verdens første bruker med én million tilhengere på mikrobloggstedet Twitter.

Men allerede nå kan hans posisjon som Twitter-konge være truet...

"The Hills"-stjernen Spencer Pratt (25) har nemlig gått "til krig" med Ashton, og ønsker nå å utfordre han til en Twitter-duell, skriver Us Magazine.

Målet er å få flest mulige tilhengere i løpet av en periode på 30 dager. Og selv om Ashton har langt flere tilhengere enn Pratt, som foreløpig "kun" har 194 048, har realitystjernen troen på fanskaren sin.

- Ashton ligger langt foran meg, men jeg har troen på min "Twitter-familie". Fra det øyeblikk Asthon sier ja til min utfordring, dersom han er mann nok til å gjøre det, er det om å gjøre å få flest nye tilhengere i løpet av 30 dager, sier Pratt.

Og realitystjernen har en svært klar plan på hva som skal være premien dersom han vinner.

- Hvis jeg vinner, så må Ashton og Demi (Moore) vaske bilen min. Dersom jeg taper skal Heidi (Montag) og jeg vaske huset deres, humrer han.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Hysj, ikke si det til kona