NYGIFT: Espen Høiby giftet seg med Renate Jonassen 29. juli. Foto: Anders Martinsen fotografer, S
NYGIFT: Espen Høiby giftet seg med Renate Jonassen 29. juli. Foto: Anders Martinsen fotografer, SVis mer

Tannstein og tekstiler

Espen Høiby går nye veier for å skaffe seg ekstrainntekter.

- Jeg har jo tatt en MBA (Master og Business Administration) nå, så noe må jeg jo bruke den til, forteller kronprinsessens bror, Espen Høiby til Dagbladet.

Han og kona Renate Jonassen jobber som henholdsvis flykaptein og flyvertinne, men de har nå begynt å gjøre forretninger med blant annet tv-kjendisen Hallvard Flatland.

Høiby og Flatland eier Boligutvikling Norge AS sammen med Tom Majlund Nielsen, der hensikten er å investere i både aksjer og eiendom.

Også tannstein skal skaffe det nygifte paret ekstrainntekter. Sammen har de to startet opp selskapet Turninvest AS, skriver Dagbladet. Ifølge vedtektene skal det investere i fast eiendom og drive konsulentvirksomhet innen kommunikasjon og handel.

Espens bror, Per Høiby, har siden 2001 jobbet for å få produsert et apparat som skal fjerne tannstein, og i 2005 kjøpte kapteinen seg inn i selskapet.

Produktet har fått patenter i både Europa og USA, men de leter fortsatt etter en produsent som kan lage apparatene til en billig penge.

Studiene tok Espen i 2004, blant annet under et 60 dager langt fengselsopphold. Han ble dømt for å ha slått og sparket sin daværende kjæreste under en bursdag i Søgne.

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.