Jennie Garth og Dave Abrams:

- Tanken på en tredje skilsmisse knuste meg fullstendig

Kjærlighetslivet til Jennie Garth har vært alt annet enn knirkefritt.

VANSKELIGE FORHOLD: Skuespilleren har vært gift tre ganger. F.v: Jennie og eksmannen Daniel Clark, Jennie og hennes nåværende mann Dave Abrams og Jennie med eksmannen Peter Facinelli. Foto: NTB Scanpix
VANSKELIGE FORHOLD: Skuespilleren har vært gift tre ganger. F.v: Jennie og eksmannen Daniel Clark, Jennie og hennes nåværende mann Dave Abrams og Jennie med eksmannen Peter Facinelli. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det gikk fort i svingene da «Beverly Hills 90210»-stjernen Jennie Garth (47) forelsket seg i den ni år yngre skuespilleren Dave Abrams (38) høsten 2014.

Bare et halvt år etter forlovet de seg, og tre måneder senere ga de hverandre sine ja.

Bak seg hadde Garth da havarerte ekteskap.

Fra 1994 til 1996 var hun gift med Daniel B. Clark, og fra 2001 til 2011 var hun gift med «Twilight»-stjernen Peter Facinelli (45) - som hun har døtrene Luca Bella (21), Lola Ray (17) og Fiona Eve (13) sammen med.

Heller ikke ekteskapet til Dave skulle vise seg å holde. Knappe halvannet år etter bryllupet kom nemlig sjokknyheten om at paret hadde valgt å gå hver til sitt.

Turbulent forhold

I fjor vår søkte Abrams om skilsmisse, men bare ti måneder senere valgte han derimot å avlyse skilsmisseprosessen.

Nå åpner Garth seg om hvordan hun og ektemannen klarte å finne tilbake til hverandre igjen etter det smertefulle bruddet.

Det var i februar at Jennie og Dave avslørte at de ønsket å gi ekteskapet en ny sjanse, etter å ha vært borte fra hverandre i ti måneder.

- Vi måtte definitivt tilbringe tid fra hverandre. Vi trengte å vokse, forteller Hollywood-stjernen til People.

Var langt nede

Videre innrømmer Garth at de to forhastet seg med hele forholdet, og at det muligens var deres største feil.

- Da var ikke ting så skinnende, pent og morsomt lenger. Da vi begynte å støte på utfordringer, visste ikke Dave hvordan han skulle håndtere ting.

Saken fortsetter nedenfor.

Vis mer

Trebarnsmoren ble fullstendig tatt på senga da Abrams søkte om skilsmisse i april 2018. Hun fikk nemlig ikke beskjed om det fra ham personlig, men leste nyheten på kjendisnettstedet TMZ.

- Tanken på å gå gjennom en tredje skilsmisse knuste meg fullstendig. Jeg var skikkelig langt nede i fem seks måneder. Alt føltes så pinlig, og derfor var det enda vanskeligere å akseptere.

Til slutt klarte 47-åringen likevel å akseptere at det var over, og hun bestemte seg for at det ikke var noen vei tilbake for dem.

- Og så, da jeg endelig følte meg hel, så begynte vi å henge sammen igjen, forklarer hun til nettstedet.

Vanskelig kjærlighetsliv

Jennie Garth har tidligere fortalt om hvor langt nede hun var etter bruddet fra Peter Facinelli i 2012. Også den gang fikk hun sjokk over at ektemannen ville forlate henne.

- Jeg satte meg imot. Jeg ønsket ikke at det skulle skje. Det tok ganske lang tid før jeg slo meg til ro med det, har hun uttalt til Showbiz Spy.

Bare noen måneder etter skilsmissen fra Facinelli ble kjent for offentligheten, brast Garth sammen i gråt på TV i realityserien «Jennie Garth: A Little Bit Country».

- Jeg tror at med alle slags avslag, blir man sinna fordi man ikke er nok for den personen. Så jeg vet ikke om jeg er sint på meg selv for at jeg ikke var god nok, eller om jeg er sint på ham for at han ikke ser på meg som god nok, sa Jennie i serien med tårer i øynene.

LES OGSÅ: Brudd i fjor - bryllup og baby med ny mann