Kristin Cavallari:

- Tanken på ekteskap får meg til å vemmes

For ett år siden gikk realitystjernen og ektemannen hver til sitt.

SKILT: Kristin Cavallari åpner seg om tanker rundt fremtiden. Her med eksmannen Jay Cutler våren 2019. Foto: BROADIMAGE/REX/SHUTTERSTOCK/NTB
SKILT: Kristin Cavallari åpner seg om tanker rundt fremtiden. Her med eksmannen Jay Cutler våren 2019. Foto: BROADIMAGE/REX/SHUTTERSTOCK/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For ganske nøyaktig ett år siden kom nyheten om at stjerneparet Kristin Cavallari (34) og Jay Cutler (38) skulle skilles etter ti år som kjærester.

Paret giftet seg i 2013 og sammen har de barna Camden (8), Jaxon (7) og Saylor (5).

- Det er med stor sorg at vi etter ti år sammen har besluttet å gå fra hverandre. Vi har bare kjærlighet og respekt for hverandre og er dypt takknemlige for tiden vi har hatt sammen, minner vi har skapt, og barna vi er så stolte av. Dette er bare en situasjon hvor to mennesker har vokst fra hverandre, skrev «The Hills»-stjernen den gang i et innlegg på Instagram.

COMEBACK: Det er duket for en ny sesong av «The Hills: New Beginnings», og Kristin Cavallari gjør comeback. Video: MTV Vis mer

«Jeg har lyst til å date»

Kort tid etter bruddet ble Cavallari koblet til komikeren Jeff Dye (38), som hun tilbrakte mye tid med. Duoen bekreftet aldri forholdet selv, men i oktober i fjor publiserte TMZ en video av dem hvor de utvekslet hete kyss. Og under en livesending på Instagram i januar uttalte de begge at de var veldig glade i hverandre.

Nå avslører derimot trebarnsmoren at hun er singel og at hun tenker å være forsiktig på dating-fronten fremover, spesielt av hensyn til ungene.

- Jeg kommer ikke til å introdusere noen for barna før jeg treffer neste mann jeg skal gifte meg med, forteller hun i podcasten «Scrubbing In», ifølge E! News, og legger til:

- Barna mine kommer ikke til å møte noen før jeg vet at det er den rette.

Når det kommer til hva realitystjernen leter i hverdagen nå for tiden, svarer hun følgende:

- Jeg har lyst til å date. Og ha det gøy. Jeg er veldig fornøyd med hvordan tingene er akkurat nå. Jeg koser meg. Men jeg er 100 prosent singel for øyeblikket, deler hun i podcasten.

DØDSFALL: Kristin Cavallari, kjent fra «Laguna Beach» og «The Hills», mistet broren sin i 2015. Det har hun tidligere latt være å uttale seg om, men nå åpner hun opp om den tunge tiden. Video: TV 2 Sumo, Viafree Vis mer

Uten å nevne navn, så tar Cavallari også opp forholdet med Jeff Dye. Hun innrømmer blant annet at hun ikke gjorde sitt aller beste for å holde romansen hun innledet etter skilsmissen fra Cutler utenfor rampelyset.

- Jeg tror jeg ble litt lat i høst. Jeg levde i øyeblikket og hadde det gøy. Og jeg ønsket å være ute i offentligheten.

Letter på sløret om høstens romanse

34-åringen og Dye dro også på en romantisk ferie til Mexico sammen i mars i år. Noe som kom overraskende på mange ettersom det tidligere samme måned hadde blitt hevdet at det var slutt mellom dem.

På bildene tatt i Cabo San Lucas, publisert av Daily Mail, kunne man se duoen henge ved bassenget på et luksushotell. Stemningen var også så god at de våget seg til en aldri så liten «kline-fest».

En kilde uttalte til US Magazine i februar at Cavallari angivelig ikke skal ha hatt hastverk med å finne en ny kjæreste etter skilsmissen.

- Forholdet deres er veldig enkelt, og Kristin tenker ikke langsiktig akkurat nå, og hun prøver å ikke bli for seriøs med én gang. Hun har tre barn og vet at det må gå sakte for seg, fortalte kilden.

Dette bekrefter 34-åringen tilsynelatende selv også i podcasten «Scrubbing In». Her påpeker hun nemlig at hun kun var 23 år da hun traff eksmannen og at hun ikke har noen planer om å forhaste seg inn i et nytt forhold. Videre utdyper hun litt om høstens romanse.

- Han var den perfekte personen å date etter Jay. Han var veldig søt og fikk meg til å føle meg skikkelig bra. Men nå ønsker jeg å være alene. Når tiden er inne, så skjer det. Jeg kommer ikke til å tvinge noe frem, deler hun, ifølge E! News.

På spørsmål om hun ønsker å gifte seg igjen i fremtiden, svarer hun:

- Jeg tror definitivt på ekteskapet, men tanken på det nå får meg til å vemmes. Men ja, jeg tror på ekteskapet og at jeg kommer til å møte noen til slutt.

LES OGSÅ: - Konstant redd for å miste Meghan

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer