TENKER IKKE PÅ GUTTER: Taylor Swift bruker all sin tid på venner, familie og jobb. Her med bestevenninnen Selena Gomez under Billboard Music Awards i Las Vegas i mai i fjor. Foto: All Over Press
TENKER IKKE PÅ GUTTER: Taylor Swift bruker all sin tid på venner, familie og jobb. Her med bestevenninnen Selena Gomez under Billboard Music Awards i Las Vegas i mai i fjor. Foto: All Over PressVis mer

- Tanken på dating gir meg nesten panikkanfall

Taylor Swift velger katter fremfor kjærester.

SEOGHØR.NO: Etter en rekke høyprofilerte kjærlighetsforhold til stjerner som Jake Gyllenhaal, Joe Jonas,  John Mayer, Harry Styles, Conor Kennedy og Taylor Lautner, har Taylor Swift (24) lagt gutter på hylla for å fokusere på seg selv.

- Jeg pleide å være fascinert av romantikk. Nå er jeg mer realistisk, forteller hun til People magazine, ifølge E! Online.com.

- De siste par årene har handlet om å definere livet mitt på mine egne premisser. Det å være alene, prioritere venninner, familie og musikk, og prøve ut ting jeg aldri tidligere trodde jeg ville prøve. Det er veldig befiende.

Så i stedet for å bruke tiden på å dra på dater velger Swift nå å tilbringe tid med venninner som Selena Gomez, Lena Dunham, Jamie King og Lorde.

KATTEKVINNE: Taylor bruker mye tid med sine søte firbeinte venner, kattene Meredith og Olivia. Foto: Splash News/ All Over Press
KATTEKVINNE: Taylor bruker mye tid med sine søte firbeinte venner, kattene Meredith og Olivia. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

- Vennene mine er det viktigste for meg akkurat nå. De er så morsomme, og de kjenner meg og liker meg som den personen jeg virkelig er.

Koser seg med kattene

Taylor forteller videre at hun er så fornøyd med livet sitt nå at hun ikke vil gå på akkord med sin egen lykke eller selvstendighet for hvem som helst.

- Tanken på dating gir meg nesten panikkanfall, avslører Grammy-vinneren, og utdyper:

- Det inkluderer 40 paparazzi-fotografer som tar bilder av oss gjennom et vindu, og for meg er det hverken avslappende eller fristende. Det får meg til å ønske at jeg kan krype under sofaen og gjemme meg. Jeg har det bra. Jeg har to katter, og det er alt jeg trenger.

 

Men selv om Swift er ganske bestemt på at hun ikke vil ha seg kjæreste med det aller første, så har hun ikke gitt opp kjærligheten fullstendig.

- Det må et helt ekstremt fantastisk menneske til for at jeg skal vurdere om jeg vil inn i et forhold igjen. Det må være noe veldig, veldig, veldig, veldig annerledes. Men jeg har ingen ide om hvem jeg vil være sammen med - fordi akkurat nå mangler jeg ingen biter i livet mitt.

LES OGSÅ: Taylor Swift fikk kreftsyke Jordan (7) til å smile