- Tanken på å ta Botox har streifa meg

TV 2-Eli utelukker ikke kunstig hjelp for å holde på ungdommen.

POPULÆR: Eli Kari Gjengedal er en av TV 2s mest rutinerte og populære værdamer. Foto: TV 2
POPULÆR: Eli Kari Gjengedal er en av TV 2s mest rutinerte og populære værdamer. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: TV 2s værdame Eli Kari Gjengedal (41) sier til Dagbladet at hun kjenner et press overfor seg selv for å holde på utseendet etter at hun fylte 40.

- Når du er mye på TV blir du sammenliknet dem som kommer bak deg, som er yngre, penere og mer talentfulle. Det føles urettferdig, og jeg blir ikke uberørt av det. Men jeg kan ikke sammenlikne meg med Tone Damli Aaberge. Jeg kunne jo ha vært mora hennes!

Eli Kari har derfor vært inne tanken på å benytte seg av det populære antirynke-middelet Botox for å glatte ut huden i ansiktet. Foreløpig har det imidlertid blitt med tanken.

– Det er klart tanken på å ta Botox har streifa meg. Jeg har venninner som har gjort det og blitt veldig fine av det. Det dukker opp nye rynker her og der, ting siger ned og buler ut. Men jeg er ikke klar for Botox nå. Dessuten er bare det at jeg striper håret nok til å få mamma forbanna.

– Kanskje sperra mi er helt vekk når jeg er 50. Du vet aldri hva framtida bringer, sier Gjengedal til Dagbladet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Eli Kari sjokkerte på skjermen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer