- Tanken på å bli mamma skremmer meg

Den gifteklare sangfuglen Maria Mena blir skremt av en dag å skulle tre inn i morsrollen.

<strong>VAKKERT:</strong> Maria har fått mye skryt for sin opptreden med Ole Paus sin sang «Mitt Lille Land». Her fra minnekonserten i Oslo Domkirke. Foto: Stella Pictures
VAKKERT: Maria har fått mye skryt for sin opptreden med Ole Paus sin sang «Mitt Lille Land». Her fra minnekonserten i Oslo Domkirke. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den vakre artisten Maria Mena (25) er forlovet med Dagbladet-journalist Eivind Sæther (30), og forteller i et stort intervju med «Magasinet Dagbladet» om frykten rundt det å skulle bli mor en dag.

- Det som skremmer meg litt, er tanken på å bli mamma. Fordi jeg ikke har hatt et forhold til mamma selv, sier hun.

Foreldrene til Maria ble skilt da hun var ni år, og da hun var 12 år flyttet hun til musikerfaren Charles Mena. Etter dette har hun ikke hatt kontakt med moren.

- Det er som det er.. Jeg vet ikke hvordan det er å ha et forhold til mammaen sin. Jeg skjønner at det høres trist ut for alle som har hatt en mamma, som vet hvor fint det er. Men fordi det ikke føles som om noe ble tatt fra meg, så sørger jeg heller ikke, forteller hun åpenhjertlig i intervjuet.

Videre forteller hun at enkelte situasjoner i oppveksten har vært med på å forme henne som artist.

- Jeg har alltid hatt et stort behov for å uttrykke meg. Men jeg hadde mennesker i livet mitt som tok ekstremt mye plass da jeg var liten, og jeg var veldig kuet som barn og ungdom. Så jeg tok et bevisst valg der og da: Jeg skulle skrive låter om det stygge i meg. Om det såre og det vonde, sier hun til magasinet.


Maria Mena har vært en del av den norske musikkbransjen i mange år, men Norge fikk for alvor øynene opp for den folkekjære artisten da hun etter sommerens terroraksjoner la ut sin tolkning av Ole Paus sin sang «Mitt Lille Land», som hun siden opptrådte med på minnekonserten i Oslo Domkirke.

- Det var nok det sterkeste jeg noen gang har gjort. Det vanskligste. Det som gjorde mest inntrykk på meg, sier hun.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her gråter hun over venninnens død

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer