– Tanken får meg til å gråte og en klump dannes i magen

Louise Angelica Riise må la sine firbeinte venner være igjen hjemme når hun flytter til India.

FLOTT PAR: I 2014 giftet Angelica Louise giftet seg med fotballspiller John Arne Riise i en vakker seremoni. Her er ekteparet sammen under ELLEs sommerfest i år. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
FLOTT PAR: I 2014 giftet Angelica Louise giftet seg med fotballspiller John Arne Riise i en vakker seremoni. Her er ekteparet sammen under ELLEs sommerfest i år. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
STILIG: Louise Angelica er både stylist og blogger, og dukker alltid opp i moteriktige antrekk. Her er hun på Moods of Norway-fest tidligere i år. Foto: Andreas Fadum
STILIG: Louise Angelica er både stylist og blogger, og dukker alltid opp i moteriktige antrekk. Her er hun på Moods of Norway-fest tidligere i år. Foto: Andreas Fadum Vis mer

SEOGHØR.NO: I forrige måned ble det kjent at fotballspiller John Arne Riise (34) og kona Louise Angelica (24) flytter til India – førstnevnte har nemlig signert en toårskontrakt med en indisk proffklubb.

– Jeg er utrolig spent over å reise til India. Det er et land og en destinasjon jeg alltid har vært fascinert av og endelig kan jeg stryke det av min «bucketlist», skriver Louise Angelica på sin populære blogg.

Likevel er det én ting som gjør at blondinen kvier seg for å dra: Hun må nemlig si farvel til hundene sine.

– Bare tanken får meg til å gråte og en klump dannes i magen. Jeg legger nemlig igjen det kjæreste jeg har hjemme. Mine to vakre, velskapte firbeinte blir igjen, deler hun åpenhjertig.

Saken fortsetter under bildet.

– Jeg har aldri vært borte fra dem lengre enn et par uker i strekk, og fire måneder høres ut som en evighet, fortsetter Louise Angelica i blogginnlegget.

Paret er for tiden er i Las Vegas, å planlegger ifølge Louise Angelica blant annet å kjøre gjennom ørkenen i Nevada til Los Angeles.

VIL KJØRE GJENNOM ØRKENEN: Louise Angelica Riise skriver på sin blogg at de to planlegger å kjøre gjennom ørkenen i Nevada fra Las Vegas til Los Angeles under sitt opphold i USA.
VIL KJØRE GJENNOM ØRKENEN: Louise Angelica Riise skriver på sin blogg at de to planlegger å kjøre gjennom ørkenen i Nevada fra Las Vegas til Los Angeles under sitt opphold i USA. Vis mer

Dette er tredje gang i løpet av kort tid at ekteparet besøker «Syndens by». I månedsskiftet mai/juni deltok Betsson-ambassadør John Arne i poker-VM der, en turnering blant andre Tone Damli (27) gjorde det skarpt i. Og i fjor sommer festet paret med reality-stjernen Khloé Kardashian (31) i ørkenbyen.

Det har ikke lykkes Seoghør.no å få tak i Louise Angelica for en kommentar.

Storslått seremoni

I slutten av mai fjor gav Louise Angelica og John Arne hverandre sitt «ja» i en stjernespekket seremoni i Nordberg kirke i Oslo.

Blant gjestene var skiskytter Emil Hegle Svendsen (29), artist Carina Dahl (29), tidligere fotballproff John Carew (35), langrennsløper Martin Johnsrud Sundby (30), samt fotballspiller Magne Hoseth (34) - som har vært venn av John Arne Riise i 20 år.

Etter bryllupet bar det til eksotiske Maldivene i Indiahavet, der det profilerte paret nøt hvetebrødsdagene. Også John Arne Riises proffkarriere har tidligere ført dem til varmere strøk - det siste året har han nemlig spilt for den kypriotiske klubben Apoel.

LES OGSÅ: Prins William vakte latter med t-bane-spøk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer