- Tålmodigheten hennes er slutt

Ronaldos kjæreste er rasende, og selv blir han neppe kåret til «årets pappa» etter dette...

FLØRTER VED BASSENGKANTEN: I hetebølgen i New York koser Cristiano Ronaldos seg med kjæresten Irina Shayk. Men sin nyfødte sønn har han knapt sett siden han ble født for tre uker siden. Samtidig er Irina rasende på rykteflommen etter fødselen. Foto: All Over Press
FLØRTER VED BASSENGKANTEN: I hetebølgen i New York koser Cristiano Ronaldos seg med kjæresten Irina Shayk. Men sin nyfødte sønn har han knapt sett siden han ble født for tre uker siden. Samtidig er Irina rasende på rykteflommen etter fødselen. Foto: All Over Press Vis mer
Se bildespesial nederst i saken!


SEHER.NO: Mens hans tre uker gamle sønn Cristiano junior er i Portugal hos sin bestemor og sin tante, tilbringer Cristiano Ronaldo (25) dagene ved bassengkanten i New York sammen med kjæresten Irina Shayks (24).

Etter at Portugal røk ut av VM tolv dager etter fødselen, dro Ronaldo rett til Portugal for å møte sitt nyfødte barn for første gang, men siden den gang har han vært på reisefot og knapt sett barnet. Først var han i Madrid, uten sønnen, og nå er han på ferie i New York, uten sin lille sønn.

Om Ronaldo konstant er med i konkurransen om å bli årets fotballspiller i verden, blir han neppe nominert til kåringer om tittelen «årets pappa» med innsatsen han har lagt ned etter at arvingen kom til verden 17. juni.

Nyheten om Ronaldos baby slo ned som en bombe. Barnemoren er fortsatt ukjent, og det er både spekulert i om barnet ble født av en surrogatmor og at Ronaldo skal ha betalt svimlende 100 millioner kroner for at moren skulle gi fra seg barnet, og aldri se det igjen.

Ryktene har også gått rundt forholdet hans til modellen Irina Shayks. Det er blitt hevdet at hun ikke visste noen ting om at Ronaldo skulle bli pappa, og på en Facebook-side i hennes navn ble det sagt at hun hadde brutt sammen i tårer av kjærestens offentliggjøring.

Men nå har Irina fått nok. Hun er «dypt såret», og går nå ut mot alle ryktene.

- Tålmodigheten hennes er slutt. Hun er lei av at det henger over hodet hennes. Hun er en privat person og føler at hun er under angrep. Hun vil bare fortsette sitt forhold til Ronaldo, sier en venn av henne til Daily Mail.

Onsdag sendte hennes agent ut en pressemelding, der det ble understreket at ryktene om forholdet er falske.

- Det har versert rykter som har blitt publisert om vår klient Irina Shayks personlige liv, og fødselen til Cristiano Ronaldos sønn. Alle slike uttalelser som angivelig er gitt av Ms. Shayk er falske. Videre er alle uttalelser angivelig gjort av Ms. Shayk til europeiske tabloider, om et nærstående bryllup og at hun ønsker barn, også falske. Hun har ikke, og vil ikke i framtiden kommentere slike ting, og mener hennes privatliv og hennes venners privatliv ikke er materiale for sladder, heter det i uttalelsen fra agenten hennes, ifølge Daily Mail.

- Det er synd at noen individer lager falske fansider og sender ut falske uttalelser. Ms. Shayk har nå stengt sin Twitter-konto på grunn av slike rykter, står det videre.


Mens de to nyter dagene i heten i New York, ble Ronaldos mor Maria Dolores dos Santos Aveiro og hans søster Katia Aveiro avbildet på brygga i Vilamoura, mens de drakk rosa champagne, angivelig for å feire Cristiano junior.

- Babyen har det veldig bra. Vi ser etter ham mens Cristiano er borte. Han har fått navnet Cristiano, akkurat som sin far. Cristiano valgte navnet, og vi liker det, uttalte søsteren Katia onsdag.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES MER: - Betalte 100 mill for omsorgsretten


LATTER OG FLØRT: Cristiano Ronaldo og kjæresten Irina Shayk kjøler seg ned i de 40 gradene i New York. Foto: All Over Press
SNIKTITT: Irina Shayk sjekker ut kjæresten Cristiano Ronaldos rygg... Foto: All Over Press
BAKDELEN: ... og fotografene kan konstatere at Ronaldos kjæreste heller ikke ser så verst ut bakfra. Foto: All Over Press
RINGER BABYEN?: Irina Shayk på telefonen ved bassengkanten. Foto: All Over Press
STUPER I DET: Christiano Ronaldo kaster seg i vannet. Foto: All Over Press
GENTLEMAN: Cristiano Ronaldo henter håndkle til både seg selv og kjæresten. Foto: All Over Press
SMØRING: Cristiano Ronaldo smører inn kjæresten Irina Shayk. Foto: All Over Press