FLOTT TRIO: I helgen delte Tallulah Willis (t.v) et Instagram-bilde av henne, mamma Demi og storesøster Scout som får følgerne hennes til å rose 52-åringens fysikk. Det er vanskelig å skjønne at det har gått 12 år siden Demi Moore viste seg frem i «Charlie's Angels: Full Throttle» (t.h).  Foto: Xposure/ NTB Scanpix
FLOTT TRIO: I helgen delte Tallulah Willis (t.v) et Instagram-bilde av henne, mamma Demi og storesøster Scout som får følgerne hennes til å rose 52-åringens fysikk. Det er vanskelig å skjønne at det har gått 12 år siden Demi Moore viste seg frem i «Charlie's Angels: Full Throttle» (t.h). Foto: Xposure/ NTB Scanpix Vis mer

Tallulah Willis skryter av kroppen til mamma Demi Moore

Filmstjernen (52) kunne like gjerne vært søster med døtrene Tallulah (21) og Scout (23).

Publisert

SEOGHØR.NO: Det har gått noen år siden Demi Moore (52) ble mange kinogjengeres drømmedame med filmer som «Uanstendig forslag» og «Striptease».

Skuespilleren, som fikk mye oppmerksomhet for sin tynne figur da ekteskapet med Ashton Kutcher (37) raknet, ser i dag ut til å ha kommet ovenpå igjen.

Etter å ha blitt gjenforent med døtrene etter en konfliktfylt periode etter skilsmissen, tilbrakte Demi helgen i selskap med Tallulah (21) og Scout Willis (23). Søndag delte yngstedatteren, som nå er rusfri etter kokain- og alkoholmisbruk, et bikinibilde av de tre sammen.

Både Demi og døtrene ser unektelig flotte ut på Instagram-bildet, der de poserer i badetøy ved bassengkanten.

Saken fortsetter nedenfor.

when you can't be with the papa.... #freeslw #POOLPARTY #mymomsbodtho

Et bilde publisert av tallulah (@buuski)

Får kroppsskryt

Tallulah, som er ikledd en hvit badedrakt på bildet, trekker i bildeteksten oppmerksomheten mot morens bikinikropp. Hun er imidlertid ikke den eneste som lar seg imponere av Demis fysikk.

- Hvem av dere er moren din??? Er det hun som tar bildet? spør en av 21-åringens Instagram-følgere.

- Herregud, Demi! Hun er uvirkelig flott, mener en annen.

- Hvordan holder moren din seg så veltrent? undrer en tredje, mens en fjerde omtaler Demi som «målet».

- Dere har alle fantastiske kropper, men wow, Demi ser utrolig ut, påpeker en femte.

Allerede i 2003, da trebarnsmoren viste bikinikroppen i «Charlie's Angels: Full Throttle», fikk Demi Moore oppmerksomhet for sin spreke fysikk.

Men da hun delte bikinibilder med sin store følgerskare på Twitter i 2010, mente mange at hun var for gammel til slikt.

Saken fortsetter under bildet.

GODT FORHOLD: Både Scout (t.v), Demi Moore, Tallulah og Bruce Willis var til stede for å gratulere Rumer Willis og Valentin Chmerkovskiy (midten) med «Dancing with the Stars»-seieren i slutten av mai.  Foto: Xposure
GODT FORHOLD: Både Scout (t.v), Demi Moore, Tallulah og Bruce Willis var til stede for å gratulere Rumer Willis og Valentin Chmerkovskiy (midten) med «Dancing with the Stars»-seieren i slutten av mai. Foto: Xposure Vis mer

Slet med utseendet

Å vokse opp med den berømte filmskjønnheten som mor og actionhelten Bruce Willis (60) som far, har nok ikke alltid vært like lett for Tallulah, Scout og Rumer Willis (26).

Døtrene til det tidligere stjerneparet har åpenhjertig fortalt om mobbing og komplekser for eget utseende.

- Da jeg fikk diagnosen som 13-åring leste jeg mye tabloidblader. Jeg følte meg stygg og følte at det var mer fornuftig å tro på fremmende enn de som var glad i deg, avslørte Tallulah om sin mentale sykdom dysmorfofobi i 2014.

Saken fortsetter under bildet.

SAMMENSVEISET: Tallulah Willis og mamma Demi poserer sammen på et arrangement i West Hollywood i oktober 2014.  Foto: Afp
SAMMENSVEISET: Tallulah Willis og mamma Demi poserer sammen på et arrangement i West Hollywood i oktober 2014. Foto: Afp Vis mer

- Det var veldig tøft å vokse opp med verdenskjente foreldre som hele tiden var i medias søkelys. Som tenåring var det spesielt ubehagelig. Jeg følte meg ikke komfortabel i min egen kropp eller med mitt eget utseende, og folk var grusomme mot meg, avslørte Rumer i våres.

At de tre unge kvinnene har moren som et stort forbilde, er det imidlertid ikke tvil om.

Rumer, som er blitt stjerne med «Dancing with the Stars»-deltakelsen sin, delte i mai et festlig Instagram-bilde der likheten mellom henne og Demi er slående.

En måned tidligere fortalte lillesøster Tallulah at morens rolle i «G.I. Jane» delvis inspirerte henne til å barbere hodet - og det var selvsagt Demi Moore som fikk den æren!

mommy-daughter bonding activities

A photo posted by tallulah (@buuski) on

LES OGSÅ: - Hvis barna har det bra, har alle det bra

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer