Tallulah Willis skryter av kroppen til mamma Demi Moore

Filmstjernen (52) kunne like gjerne vært søster med døtrene Tallulah (21) og Scout (23).

FLOTT TRIO: I helgen delte Tallulah Willis (t.v) et Instagram-bilde av henne, mamma Demi og storesøster Scout som får følgerne hennes til å rose 52-åringens fysikk. Det er vanskelig å skjønne at det har gått 12 år siden Demi Moore viste seg frem i «Charlie's Angels: Full Throttle» (t.h).  Foto: Xposure/ NTB Scanpix
FLOTT TRIO: I helgen delte Tallulah Willis (t.v) et Instagram-bilde av henne, mamma Demi og storesøster Scout som får følgerne hennes til å rose 52-åringens fysikk. Det er vanskelig å skjønne at det har gått 12 år siden Demi Moore viste seg frem i «Charlie's Angels: Full Throttle» (t.h). Foto: Xposure/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det har gått noen år siden Demi Moore (52) ble mange kinogjengeres drømmedame med filmer som «Uanstendig forslag» og «Striptease».

Skuespilleren, som fikk mye oppmerksomhet for sin tynne figur da ekteskapet med Ashton Kutcher (37) raknet, ser i dag ut til å ha kommet ovenpå igjen.

Etter å ha blitt gjenforent med døtrene etter en konfliktfylt periode etter skilsmissen, tilbrakte Demi helgen i selskap med Tallulah (21) og Scout Willis (23). Søndag delte yngstedatteren, som nå er rusfri etter kokain- og alkoholmisbruk, et bikinibilde av de tre sammen.

Både Demi og døtrene ser unektelig flotte ut på Instagram-bildet, der de poserer i badetøy ved bassengkanten.

Saken fortsetter nedenfor.

Får kroppsskryt

Tallulah, som er ikledd en hvit badedrakt på bildet, trekker i bildeteksten oppmerksomheten mot morens bikinikropp. Hun er imidlertid ikke den eneste som lar seg imponere av Demis fysikk.

- Hvem av dere er moren din??? Er det hun som tar bildet? spør en av 21-åringens Instagram-følgere.

- Herregud, Demi! Hun er uvirkelig flott, mener en annen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer