Tallulah Willis delte toppløsbilde på Instagram

Demi Moores yngste datter vekker oppsikt med sitt nye kunstprosjekt.

STOLT AV DØTRENE: Demi Moore med døtrene Tallulah (t.v.) og Scout. Foto: Broadimage
STOLT AV DØTRENE: Demi Moore med døtrene Tallulah (t.v.) og Scout. Foto: Broadimage Vis mer

SEOGHØR.NO: Tallulah Willis (22), som er datter av skuespilleren Bruce Willis (61) og Demi Moore (53), vakte mandag oppsikt, da hun delte et toppløsbilde på Instagram.

Bildet er tatt i forbindelse med den nyeste boka til Tyler Shields (34), «Provocateur», og er Talulahs nyeste kunstprosjekt, ifølge TMZ.

Tyler er fotograf, og er kjent for å ta bilder som får folk ut av komfortsonen gjennom bildene sine.

Men da bildet ble lagt ut på Instagram - var det i en sensurert versjon.

Det er nemlig ikke lov å vise brystvorter på bildedelingstjenesten -  til stor forargelse for både Tallulah og fotograf Tyler. 

For å unngå å bli sensurert, måtte det derfor legges to svarte firkanter inn i bildet.

«@thetylershields tok dette bildet til sin nye bok! Jeg elsker ham! Jeg elsker dette! Men det burde ikke vært nødvendig å gjemme brystene», skriver Tallulah i en kommentar til bildet.

 

«Å være uten frykt tar noen mennesker en hel livstid, mens noen egentlig aldri føler frykt. @buuski (Tallulah) har nådd et nytt nivå. Jeg vil poste dette bilde uten de svarte firkantene på min side tylershields.com. Brystvortene er fjernet for å følge Instagram sine lover, skriver fotograf Tyler i en kommentar».

I et annet bilde i den samme serien, poserer kjendisdatteren også med hånden nede i undertøyet.

Søstrene engasjerer seg i samme kamp

Mange kjendiskvinner har engasjert seg i nettaksjonen #freethenipple, som blant annet kjemper mot sensur av samme slag som Instagram-reglene.

Mamma, Demi Moore, har tidligere lagt ut lettkledde «selfies» på sosiale medier.

Og storesøsteren Scout Willis (25) gikk i 2014 toppløs i New York sine gater for å støtte «#freethenipple».

Saken fortsetter under bildet.

TOPPLØS PÅ HANDLETUR: Scout Willis synes det er håpløst at det skal bli oppstyr av at kvinner viser seg toppløse offentlig. Derfor dro hun toppløs på handletur i New York.
TOPPLØS PÅ HANDLETUR: Scout Willis synes det er håpløst at det skal bli oppstyr av at kvinner viser seg toppløse offentlig. Derfor dro hun toppløs på handletur i New York. Vis mer

Etter Scout sitt påfunn i New Yorks gater var det eldstesøster Rumer Wilis (28) sin tur til å vekke oppmerksomhet under et «Free The Nipple»-arrangement i Hollywood.

Hun dukket nemlig opp på arrangementet med en t-skjorte med tre bryster.

«Hun kaster seg på trenden, men på en litt mer konservativ måte», skrev britiske Daily Mail den gang.

Saken fortsetter under bildet.

TRE BRYSTER: Rumer Willis kom på fest med en topp med tre bryster på. Foto: Paul A. Hebert/Press Line Photos/ All Over Press
TRE BRYSTER: Rumer Willis kom på fest med en topp med tre bryster på. Foto: Paul A. Hebert/Press Line Photos/ All Over Press Vis mer

Kledde av seg for diagnosen sin

Tallulah har også tidligere posert lettkledd foran kamera. Men da hun kledde av seg i 2014, var det for en helt annen sak.

Hun strippet nemlig helt ned til undertøyet for å belyse diagnosen dysmorfofobi.

Diagnosen karakteriseres av en sykelig opptatthet av innbilt eller overbekymring for minimale feil med eget utseende.

Hun selv fikk diagnosen da hun var 13 år gammel, og til StyleLikeU åpnet hun seg opp om sykdommen.

- Jeg følte meg stygg og følte det var mer fornuftig å tro på fremmede enn de som var glad i meg. Hvorfor skal de som er glad i meg være ærlige, sa hun den gang, ifølge Daily Mail.

Videoen fra kampanjen ser du nedenfor:

 

Tallulah avslørte at hennes dårlige selvtillit førte til at hun begynte å kle seg mer provoserende. I superkorte olashorts og kraftig push-up-bh, følte hun at hun fikk oppmerksomhet.

- Jeg var fanget i min egen kropp. Jeg sultet meg lenge, og mistet masse vekt. Men da jeg mistet kurvene mine og ikke hadde noen form lenger, så følte jeg meg enda mer fanget.

Det var ikke før i 2014 at Willis, som var usikker på ansiktet sitt, tok på seg mer dekkende klær.

- Jeg innså at jeg fortsatt følte meg så vakker, sa hun den gang.

Konservativ pappa

Hva pappa Bruce Willis synes om døtrenes antrekk og utspill er uvisst. Men etter at søsteren Rumer blottet trusa på ELLEs Women in Music-fest i 2014 fortalte en kilde hva Bruce synes om lettkleddhet. 

- Bruce ble utrolig pinlig berørt. Alle vet at han er en veldig konservativ fyr og han liker ikke å se døtrene valse rundt i nesten usynlige klær, sa en kilde den gang til The National Enquirer.

LES OGSÅ: - Kim spurte om vi kom til å dø